Cultura

Música

El flautista cambrilenc Genís Piqué actua a la Cripta acompanyat del pianista Marc Torres

El flautista va presentar, acompanyat al piano per Marc Torres, un programa amb obres de C.P.E. Bach, Mozart, Reinecke i Oltra

Per Andreu Dalmau

Un moment del concert a càrrec del cambrilenc Genís Piqué acompanyat de Marc Torres al piano
Un moment del concert a càrrec del cambrilenc Genís Piqué acompanyat de Marc Torres al piano | Andreu Dalmau

El flautista cambrilenc Genís Piqué va presentar, ahir al vespre a la Cripta de l’Ermita, acompanyat per Marc Torres al piano, un programa que ens dibuixa l’evolució de la flauta travessera com a instrument solista. La primera part del concert la va integrar la Sonata en La Menor de Carl Philip Emmanuel Bach, peça per a flauta solista. Ja acompanyat per Torres, Piqué va interpretar l’Andante en Do Major de Wolfang Amadeus Mozart, el concert per a flauta de Carl Reinecke i la Sonatina de Manuel Oltra.

Piqué, que va començar els seus estudis a l’Escola Municipal de Música de Cambrils, es va mostrar encantat de tornar a la que va ser "la seva casa" quan ell formava part de la Coral Verge del Camí. En acabar el concert, Genís Piqué i Marc Torres van rebre un ram de flors de la mà del regidor de l'Ajuntament, Joan M. Artigau, qui va felicitar als músics en nom del públic. Com a mostra d’agraïment, ambdós músics van oferir com a bis un recull de nadales, un repertori adequat a la proximitat de les festes.

Tancarà el Cicle de Tardor el concert de la Coral Verge del Camí, el proper diumenge 19 de desembre. L’entrada és gratuïta i es pot adquirir a entradium.com.

 

Comenta aquest article