Cultura

Concert

El rock’n’roll d’Enma Fernández arriba al Teatre del Casal

El pianista i cantant presenta a Cambrils l’àlbum “Hey Chico” juntament amb la seva banda en un concert trepidant que va aixecar el públic de les butaques

Per Andreu Dalmau

Enma Fernández amb la seva banda, ahir, al Casal Parroquial
Enma Fernández amb la seva banda, ahir, al Casal Parroquial | Andreu Dalmau

L’elèctric ritme del rock’n’roll va arribar ahir a Cambrils de la mà d’Enma Fernández i la seva banda. El músic murcià va presentar al Teatre del Casal el seu darrer disc “Hey Chico”, un àlbum on Fernández posa de manifest el seu domini innegable del so New Orleans, el Rhythm and Blues i el Jazz tradicional.

La banda, formada per Roberto Olori (bateria), Marc Trias (percussió), Alberto Tavorda (baix i contrabaix), Albert Greenlight (guitarra), Jordi Prats i Pol Pardós (saxos); va embolcallar de talent el virtuosisme al teclat de Fernández. El pianista i cantant va contagiar la seva hiperactivitat a l’escenari al públic, que amb prou feines es podia quedar assegut a la seva butaca.

A més a més de les cançons de l’àlbum “Hey Chico”, també van sonar temes d’altres artistes com Run chicken run o Comanche, cançó que va comptar amb la col·laboració del públic com moltes altres.

El ritme trepidant del concert va arribar al seu punt àlgid quan Fernández va demanar al públic que s’aixequés per ballar un dels darrers temes. El pati de butaques no s’ho va pensar dues vegades i va fer cas a la lletra de Shake your hips, el tema escollit pels músics per retornar als assistents a aquells moments en que el rock’n’roll es podia ballar sense distàncies ni mascaretes.

Al final, Enma Fernández – que durant el concert havia avisat que no es pensaven emportar cap disc cap a casa – va signar vinils i CD’s a alguns dels assistents a la sortida del teatre.

Comenta aquest article