Cultura

Formació

El Centre de Normalització Lingüística obre les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre

Hi tornarà a haver cursos presencials de nivells Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i de Suficiència, al costat d'altres modalitats

Per Redacció

Cartell dels cursos de català del CNL
Cartell dels cursos de català del CNL | Cedida

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) obre les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre. La inscripció per a l'alumnat de l'últim any serà els dies 16 i 17 de desembre, mentre que la inscripció per a nou alumnat es farà el 20 i 21 de desembre. Per a més informació i inscripcions cal accedir al següent enllaç: www.cpnl.cat/inscripcions.

Hi tornarà a haver cursos presencials de nivells Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i de Suficiència, al costat d'altres modalitats. Es poden consultar els horaris al cercador de cursos. Aquests cursos presencials s'oferiran a Cambrils, Reus, l'Hospitalet de l'Infant i Falset. Les persones que no es puguin inscriure per mitjà del web poden demanar cita per fer-ho presencialment a partir del 13 de desembre trucant al 977 12 88 61 de les 9 a les 13 hores o bé escrivint a l'adreça electrònica reus@cpnl.cat.
 
 

Comenta aquest article