Infocomercial

Nàutica

Marina Cambrils ofereix sortides al mar diàries i formacions mensuals

A més, les persones residents a Cambrils gaudiran de la matrícula gratuïta

Per Redacció

Embarcació amarrada a les instal·lacions de Marina Cambrils
Embarcació amarrada a les instal·lacions de Marina Cambrils | Cedida

Sortir a navegar a Cambrils mai havia estat tan fàcil, Marina Cambrils vol apropar la nàutica a tota la societat i facilitar l’oci i la vida al mar els 365 dies de l’any. Des d’aquesta tardor i amb aquest objectiu en ment, Marina Cambrils ha obert el Centre Nàutic de la Marina, concebut per facilitar l’accés al mar i on amb una quota de 39€ al mes els abonats que es registrin poden gaudir d’un gran nombre d’avantatges, com ara:

  • 1 Hora de paddle o caiac diària

  • 1 Formació mensual (excepte juliol i agost)

  • Ús il·limitat de les instal·lacions

  • 25% de descompte en totes les activitats dels operadors de Marina Cambrils

  • 25% de descompte en les titulacions nàutiques.

  • Promocions exclusives per abonats

  • Fast Check-In en els lloguers

La matrícula consta d’un pagament únic de 99€ i, en el cas de les persones empadronades a Cambrils, Marina Cambrils ofereix la matrícula de forma gratuïta. Simplement abonant la primera quota mensual de 39€, les cambrilenques i els cambrilencs podran fer ús de les instal·lacions de la marina i gaudir de tots els avantatges del Centre Nàutic de la Marina.

Marina Cambrils és la primera marina dedicada exclusivament al xàrter nàutic de Catalunya. Amb una dàrsena accessible per facilitar l’entrada a les persones amb mobilitat reduïda i respectuosa amb el medi ambient, tant els turistes com els residents que s’acosten a les instal·lacions troben una oferta molt variada d’activitats nàutiques. Els usuaris poden gaudir de parasailing, de paddle surf, de caiac, de motos d’aigua, de velers, de motores i d’embarcacions preparades per navegar sense titulació. Tot repartit en unes instal·lacions noves de 2.400 m2.

Cursos formatius i titulacions nàutiques oficials

Pel que fa a les activitats formatives, Marina Cambrils imparteix formacions personalitzades dirigides als navegants que ja tenen una titulació nàutica, però que necessiten un reforç per poder navegar sols. Aquestes formacions es creen pensant en les necessitats de cada abonat qui, setmanalment o mensualment anirà millorant els aspectes acordats amb el formador.

L’objectiu és que els usuaris adquireixin més pràctica en la navegació, habilitat i, sobretot, aprenguin a entendre el mar. D’aquesta manera i una vegada finalitzada la formació, els usuaris es sentiran amb la confiança necessària per sortir a gaudir del mar sense supervisió. Les formacions personalitzades s’imparteixen durant la tardor, l’hivern i la primavera i els residents a Cambrils poden beneficiar-se de preus especials.

A més a més, les persones que vulguin obtenir algun dels títols oficials de nàutica d’esbarjo, poden fer-ho a través de Marina Cambrils. Sumat a noves formacions que s’estan preparant, Marina Cambrils ofereix cursos nàutics específics per tal d’obtenir les titulacions nàutiques oficials.

Ampliació de l’oferta d’activitats nàutiques

El desig de sortir a navegar de forma habitual ja és una realitat per les persones del territori gràcies a tenir Marina Cambrils prop de casa i poder disposar i fer ús de les seves instal·lacions i activitats.

La Marina continua evolucionant i actualment està treballant per oferir una varietat encara més amplia d’activitats nàutiques, incorporant operadors de vela lleugera, de bicicletes de mar, de paddles voladors i de velers clàssics, per tal que els usuaris continuïn explorant des del mar i de totes les formes possibles els racons de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre.

Amb l’objectiu d’obrir la nàutica a la societat durant els 365 dies de l’any, les persones que volen navegar de forma usual trobaran a Marina Cambrils l’espai perfecte i l’equip de professionals que els assessoraran i ajudaran per tal que puguin gaudir del mar amb seguretat, confiança i de forma assequible.

L’Apunt

Temporada positiva per Marina Cambrils i per Cambrils

Des de l’obertura de Marina Cambrils el passat mes de juny, ja s’ha pogut comprovar l’interès del públic amb més de 600 escolars i prop de 10.000 persones que han fet ús de la seva oferta nàutica. Les noves instal·lacions dinamitzen l’economia, destacant el comerç i la restauració, gràcies a l’elevat tiquet mitjà de despesa que generen els usuaris nàutics.

D’altra banda, durant la temporada d’estiu, prop de 25 persones han treballat a Marina Cambrils i, una part important d’aquest personal, continua fent-ho durant tot l’any, tant en la Marina com en les empreses operadores.

Així doncs, l’objectiu de Marina Cambrils d’aportar un benefici econòmic sostenible al seu entorn, s’està aconseguint. Atraient un turisme de qualitat, familiar i que, a més de fer ús de la Marina, gaudeix de tota l’oferta cultural i de lleure que ofereix Cambrils i el territori.

Comenta aquest article