Esports

Futbol

El Barça en aleví i benjamí i l'Espanyol en prebenjamí, guanyadors del Torneig de Futbol 7 Vila de Cambrils (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

El torneig es va disputar a les instal·lacions esportives municipals aquest passat dilluns 6 de desembre

Per Redacció

Equip del Barça guanyador de la categoria aleví del torneig Vila de Cambrils
Equip del Barça guanyador de la categoria aleví del torneig Vila de Cambrils | Juan Antonio Dorado

El passat dilluns 6 de desembre, es va disputar el Torneig de Futbol 7 Vila de Cambrils 2021, organitzat per l'UCF Cambrils. En aquesta edició es va comptar amb la participació d'un total de 17 clubs, entre els quals hi havia representació del FC Barcelona, del RCD Espanyol, el Vila-real, el Llevant, el Gimnàstic de Tarragona, el Girona o el FFBR Reus, entre d'altres, així com els equips de l'UCF Cambrils. (Fotos del torneig de futbol 7 Vila de Cambrils)

El torneig es va dividir en tres categories: aleví, benjamí i prebenjamí. En la categoria aleví, el triomf del torneig se'l va endur el Barça, la Fundació Cornellà va quedar en segon lloc, la UD Llevant va ser tercer i el RCD Espanyol va quedar quart. En la categoria benjamí, el Barça va quedar campió, la UD Llevant va quedar en la segona posició, el CE Manresa va ser tercer i la Fundació Cornellà, quart. Finalment, en prebenjamí, el podi va ser el següent: RCD Espanyol en primer lloc, la Fundació Cornellà en segon, la UD Llevant en tercer i el Girona FC, en quarta posició. (fotos entrega de trofeus)

Comenta aquest article

Galeries relacionades