Esports

Futbol sala

El Mediterrani derrota el Vinyols B a domicili i passa a la següent ronda de la Copa Tarragona

El CFS Mediterrani passa ronda i el proper partit de la Copa Tarragona el disputarà el 8 de gener de l'any vinent a la pista del CF Castellvell del Camp

Per Redacció

Imatge d'un partit de lliga del Mediterrani, a casa, aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Mediterrani, a casa, aquesta temporada | Berta Ruiz
Futbol sala                          Copa Tarragona
FS Vinyols B 3 - CFS Mediterrani 7
 
Partit seriós per part del Mediterrani, en línies generals, en el debut de l'equip cambrilenc a les eliminatòries de la Copa Tarragona, aquest passat diumenge 5 de desembre, a la pista vinyolenca. Un partit que sempre es pot complicar sobretot pel fet de jugar davant un filial, amb jugadors joves i amb bones individualitats. El Mediterrani va practicar una bona defensa amb una pressió intensa a l'adversari al que no deixava sortir amb comoditat. En aquesta ocasió l'estratègia va funcionar i en aquesta ocasió l'equip va demostrar tenir la pegada que se li pressuposava.
El partit es va posar de cara, ben aviat, pels cambrilencs i, primer, David i, després, Vladi posaven el 0-2 en el marcador que els locals van retallar en un error dels jugadors cambrilencs. A partir d'aquí el Mediterrani va posar terra pel mig en el marcador i es va arribar amb un 1a 5 a la mitja part. 
A la represa, dos gols més dels cambrilencs només començar col·locaven un 1-7,i això va provocar un cert relaxament que l'equip local va aprofitar per marcar dos gols i posar el 3 a 7 en el marcador a falta de 10 minuts. A partir d'aquí les possessions visitants van predominar i el marcador ja no es va moure més. 
 
En l'apartat golejador cal destacar David Plaza, que va marcar 4 gols. Vladi, Jordi i Gerard Beas van ser els autors dels altres tres gols. Destacar, també, el debut amb bona actuació, del jugador de la pedrera Sergi que s'estrenava a la porteria del primer equip, aquesta temporada. El CFS Mediterrani, doncs, passa ronda i el proper partit de la Copa Tarragona el disputarà el 8 de gener de l'any vinent a la pista del CF Castellvell del Camp.

Comenta aquest article