Esports

Excel·lent temporada de l'equip benjamí de l'Escola de Futbol Veterans que ha quedat campió de lliga

Per Redacció



Les obres d'estabilització de la platja del Cap de Sant Pere finalitzaran en un termini de 10 mesos
L'equip de benjamins de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils ha realitzat enguany una excel·lent temporada, tant a la lliga com en els diferents tornejos en els què hi ha participat.

A la lliga ha sigut el campió, amb unes estadístiques immillorables, ja que ha guanyat els 12 partits que ha disputat, ha marcat 253 gols i només ha encaixat 10 gols en contra. En tot l'any, l'equip de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils només ha patit dues derrotes i aquestes han estat contra dos equips de la Primera Divisió Espanyola, contra el FC Barcelona –per un ajustat 2 a 1, i marcant en el darrer minut– i contra el València CF.

L'equip cambrilenc també ha quedat campió en diversos tornejos en els què hi ha participat. En el torneig de Duesaigües, va quedar primer després de vèncer amb contundència els seus rivals en la fase preeliminar: Borges 0 - EFV 2; EFV 8 - Baix Camp 0; EFV 4 - Duesaigües 0; i en la final contra La Salle de Reus per 1 a 3.

En el torneig de la Canonja, l'equip de benjamins de l'Escola de Futbol Veterans també va quedar campió de la competició. En la fase preeliminar, l'EFV va guanyar a La Floresta per 10 a 0, i a la Unió Astorga per 8 a 0. A la fase final del torneig, els cambrilencs van vèncer 0 a 8 a la Canonja B, i per 0 a 10 a la Canonja A.

L'equip també va participar en el torneig MIC disputat a Andorra, en el què hi van participar 32 equips. Els benjamins van quedar enquadrats en el grup B, enfrontant-se contra el Barça (derrota per 2 a 1), contra l'Arco (victòria per 3 a 0) i contra el Vic (empat a 2 gols). Amb aquests resultats, l'equip cambrilenc va aconseguir passar a octaus de final, on va caure per 0 a 3 contra el València CF.

Comenta aquest article