Societat

Campanya nadalenca

La «Papanoelada de la Xarxa del Port» dona el tret de sortida a la seva campanya comercial nadalenca (Conté galeria fotogràfica)

Per Berta Ruiz

Un moment de la rua de la Papanoelada, ahir a la tarda, des de l'Ateneu Juvenil
Un moment de la rua de la Papanoelada, ahir a la tarda, des de l'Ateneu Juvenil | Berta Ruiz

L'Associació comercial Xarxa del Port va donar el tret de sortida, ahir a la tarda, a la campanya comercial nadalenca. Ho va fer amb una nova acció anomenada "Papanoelada" de la Xarxa del Port. Aquesta va consistir en una rua de motos clàssiques i històriques del Moto Club Trial Cambrils acompanyades de la batucada dels timbalers Cop de Cap. La sortida es va fer des de l'Ateneu Juvenil i després va recórrer diversos carrers del Port –com el passeig Miramar, el carrer del Consolat de Mar o el carrer de Pau Casals, entre d'altres– per animar tothom i anunciar que tots els comerços ja estan preparats per oferir els seus productes de cara a les festes de Nadal. Tots ells, tant motoristes com els timbalers duien gorros del Pare Noel. A més, el Pare Noel també es va sumar a la rua pel barri del Port enfilat dalt d'un cotxe clàssic.

D'altra banda, al passeig de l'Horta de Santa Maria –davant de l'Ateneu Juvenil– es van exposar motos clàssiques i històriques. A més, algunes de les motos també estan exposades a diferents establiments adherits a la Xarxa del Port.