Societat

Activitats nadalenques

Es posa en marxa el tradicional Mercat de Nadal a la plaça de la Vila (Conté galeria fotogràfica)

Enguany, el mercat compta amb una quarantena de parades de tot tipus; també s'han programat activitats per a la canalla i tallers d'animació infantil i la plaça estrena un nou enllumenat nadalenc

Per Berta Ruiz

Ahir a la tarda es va inaugurar una nova edició del Mercat de Nadal a la Vila
Ahir a la tarda es va inaugurar una nova edició del Mercat de Nadal a la Vila | Berta Ruiz

Ahir a la tarda es va inaugurar el tradicional Mercat de Nadal a la plaça de la Vila i als carrers de Gimbernat i dels Immolats del Setge. Enguany, el mercat compta amb una quarantena de parades de tot tipus: d'artesania, d'alimentació i motius nadalencs per engalanar la casa, entre altres productes. S'hi poden trobar guarniments nadalencs, pessebres, figures tradicionals, plantes de Nadal, tions, articles de regal, artesania i alimentació (venda de llaminadures, formatges, torrons, pastissets artesans...), així com una paradeta de castanyes i xurros i representació del comerç local de la zona.

Emmarcat en la Festa Major de la Immaculada, el Mercat de Nadal estarà obert fins el proper dimecres 8 de desembre. Els dies 5, 6 i 7 de desembre l’horari serà de les 10 a 14 hores i de 16.30 a 21 hores. L’últim dia, el Mercat de Nadal obrirà de 10 hores a 15 hores. A més, per aquesta edició, l’Associació de Comerciants Vilacentre ha programat diverses activitats i tallers d’animació infantil. A la plaça de la Vila hi ha muntat un carrusel ecològic pensat per als més petits. A més, als matins dels dies 5 i 6, de 10:30 a 12 hores, hi haurà l’animació dels Follets Follits, i cada tarda de 18 a 20 hores s’oferiran tallers infantil, i a les 18:30 hores el Pare Noel visitarà el mercat de nadal. Al vespre, els visitants també poden gaudir del nou enllumenat nadalenc que enguany estrena la plaça de la Vila.

El mercat és una iniciativa conjunta entre l’associació de comerciants i empresaris Vilacentre i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, per tal d'oferir una proposta de comerç de proximitat de qualitat durant les festes nadalenques.

El trenet de Nadal

Per arribar al Mercat de Nadal hi haurà disponible el trenet turístic de Nadal que circularà amb els següents horaris: els dies 5, 6, 7 d’11 a 13:30h i de 17 a 19:30h i el dia 8 de desembre d’11 a 13:30h (sortida a les hores del Patronat Municipal de Turisme i a les mitges hores del passeig Albert). El preu del trajecte serà d’1€/trajecte, que es podrà pagar amb targeta de crèdit.

Comenta aquest article

Galeries relacionades