Informació general

Subvencions

L’Ajuntament atorga subvencions per a la rehabilitació de 45 naus del Polígon Belianes Est

Les empreses beneficiàries ja han adequat les construccions a la normativa vigent contra incendis o ho faran abans del proper juliol

Per Redacció

Imatge del polígon Belianes
Imatge del polígon Belianes | Cedida

L’Ajuntament ha resolt atorgar subvencions a 37 empreses per la rehabilitació de 45 naus del Polígon Belianes Est per un import total de 130.189 euros. Les ajudes estan destinades a titulars de naus que han realitzat o realitzaran obres de protecció passiva contra incendis per adequar les construccions a la normativa vigent entre el novembre del 2014  i el juliol de 2022.  

El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha destacat la bona acollida que han tingut les ajudes i ha posat en valor l’esforç del Departament d’Activitats per donar facilitats en la tramitació i arribar al màxim de naus possible. El regidor ha recordat la necessitat de tenir un polígon estructuralment sanejat i fomentar les rehabilitacions per donar un nou impuls al sector industrial, ja que moltes de les antigues naus no podien acollir activitats econòmiques sense aquestes intervencions, seguint el programa de regularització aprovat el 2014. 

Repartiment dels ajuts  

Els 130.189 euros de subvencions atorgades repartit entre obres d’adequació de les lluernes de les cobertes per evitar la transmissió del foc a les naus colindants (18.358,18), de protecció amb franges tallafocs de les parets mitgeres (54.123,25 euros) i d’ignifugació o tractament de les estructures de les cobertes, pilars o altres elements de ferro no estructurals (57.707,63 euros).

Comenta aquest article