Informació general

Infraestructures

Adjudiquen les obres de construcció de la nova estació Salou-Port Aventura per més de 12,4 milions d'euros

Es tracta d'uns treballs que adequaran l'actual baixador per convertir-lo en la nova estació del municipi i tindran una durada de dos anys

Per ACN

Es tracta d'uns treballs que adequaran l'actual baixador per convertir-lo en la nova estació del municipi
Es tracta d'uns treballs que adequaran l'actual baixador per convertir-lo en la nova estació del municipi | Cedida
Adif Alta Velocitat ha adjudicat les obres de construcció de la nova estació Salou-Port Aventura per 12.408.764,05 euros. L'empresa Copcisa s'encarregarà de les obres que s'executaran en un termini previst de 24 mesos. Es tracta d'uns treballs que adequaran l'actual baixador per convertir-lo en la nova estació del municipi. L'antiga infraestructura, situada al centre de Salou va deixar de donar servei coincidint amb la posada en marxa de la nova variant del Corredor Mediterrani entre Vandellòs i Tarragona. Segons Adif, l'objectiu és adaptar i adequar el baixador a les necessitats actuals per tal de millorar la seva funcionalitat.
 
Els treballs, inclosos en el Pla de Rodalies, constaran de la construcció d'un nou edifici de viatgers amb un vestíbul que inclourà una zona d'espera, una àrea on es vendran els bitllets i s'atendran els clients, un espai d'explotació privada, un local comercial i lavabos públics. També es remodelaran les andanes i es destinarà una superfície per aparcar fins a 200 vehicles.

Comenta aquest article