Esports

Futbol

Els jugadors cambrilencs Dídac Morillas, Martí Guinovart i Paül Almirón, convocats per la selecció territorial de futbol sub12

Per a l'equip tarragoní sub12 s'han seleccionat un total de 12 xiquets d'11 anys, cinc dels quals són de Cambrils

Per Redacció

A l'esquerra, Martí Guinovart i, a la dreta, Dídac Morillas
A l'esquerra, Martí Guinovart i, a la dreta, Dídac Morillas | Cedida
Tres jugadors cambrilencs més han estat convocats per la selecció territorial de futbol sub12. Es tracta de Dídac Morillas Sedó i Martí Guinovart Mas –tots dos jugadors del Nàstic de Tarragona– i Paül Almirón Balanyà, que juga a la Fundació Futbol Base Reus. Tots tres són nascuts l'any 2010 i participaran a la trobada de seleccions territorials sub12 - F7 organitzada per la Federació Catalana de Futbol –tant en l'apartat masculí com femení– d'arreu de Catalunya que es disputarà demà dissabte a la població de Santa Perpètua de la Mogoda (Barcelona).
 
La província de Tarragona estarà representada per dos equips de jugadors: el de Tarragona i el de les Terres de l'Ebre. Per a l'equip tarragoní sub12 s'han seleccionat un total de 12 xiquets d'11 anys, cinc dels quals són de Cambrils. Els altres dos són els jugadors del Cambrils Unió, Josep Xandri i Denis Moldovan, tal com informava revistacambrils.cat.  Es tracta d'un torneig de preseleccions territorials amb vistes a fer un seguiment dels jugadors i jugadores per tal d'integrar-se i poder formar part de la selecció autonòmica catalana sub-12 femenina i masculina de futbol-8.
 
En les dues primeres imatges, Paül Almirón Balanyà; al mig, Dídac Morillas Sedó i, a sota, Martí Guinovart Mas

 

Comenta aquest article