Societat

Joventut

El Departament de Joventut sorteja un skate per promocionar el Carnet Jove

Les persones interessades podran participar al sorteig des d’avui, 2 de desembre, fins a les 23:59 hores del dia 20 de desembre

Per Redacció

Cartell del sorteig de l'skate
Cartell del sorteig de l'skate | Cedida

El Departament de Joventut de l’Ajuntament sortejarà un skate amb la col·laboració de l’establiment Nautilus Watersports per promocionar el Carnet Jove de Cambrils. La rifa es durà a terme a través del perfil oficial de l’Instagram de Joventut amb l’objectiu és promoure nous i noves titulars del carnet i que puguin gaudir de descomptes sobretot a nivell local.

Les persones interessades podran participar al sorteig des d’avui, 2 de desembre, fins a les 23:59 hores del dia 20 de desembre. Per participar caldrà fer “m’agrada” a la publicació, seguir els perfils de @joventutcambrils @sportsnautilus @carnetjove_cat, ser usuàri/a del Carnet Jove i fer un comentari mencionant a un amic/ga perquè hi participi. L’assignació del premi es farà de forma aleatòria entre els i les participants que compleixin tots els requisits. El 21 de desembre a les 12 hores s’anunciarà a la persona guanyadora a les stories d’Instagram al perfil de joventut.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat la importància "d’acostar a les persones joves els serveis i descomptes dels comerços i establiments de proximitat, perquè això els ajuda també en el seu dia a dia".

 

Comenta aquest article