Informació general

Plenari

Oliver Klein: «No toleraré que s'obri l'ombra del dubte; aquesta targeta Visa ha existit des de temps immemorials»

El tema de la targeta bancària VISA de l'alcalde, que va aixecar una certa polseguera a la sessió plenària del 29 d'octubre arrel d'una pregunta de JxC, va tornar a sortir a la palestra al darrer ple

Per Berta Ruiz

Imatge de la sessió plenària del passat 26 de novembre
Imatge de la sessió plenària del passat 26 de novembre | Berta Ruiz

El tema de la targeta bancària VISA de l'alcalde, que va aixecar una certa polseguera a la sessió plenària del passat 29 d'octubre arrel d'una pregunta formulada pel portaveu de JxC Lluís Abella, va tornar a sortir a la palestra al darrer ple del 26 de novembre. De fet, qui va tornar a treure el tema va ser l'alcalde, Oliver Klein. Tot i que en aquell plenari ja va dir que no havia donat cap instrucció i que, no tenia cap necessitat "de fer cap despesa no pertinent", va voler tornar a adreçar-se directament al regidor Lluís Abella.

"Jo li dic rotundament i li faig el prec molt seriosament que no digui coses que no sàpiga, que no digui coses que no són veritat"

Oliver Klein li va retreure que, "no toleraré el que va passar a l'anterior ple, quan vostè (Lluís Abella) va obrir l'ombra del dubte sobre una cosa que vostè havia de saber o sinó, no fer una pregunta tant capciosa i que porta al malentès. Vostè va parlar d'una targeta de crèdit que jo m'havia assignat. Jo li dic rotundament i li faig el prec molt seriosament –perquè un regidor ha de venir preparat a l'Ajuntament i al ple– que no digui coses que no sàpiga, que no digui coses que no són veritat. Li demano que demani disculpes perquè el que va dir no és veritat. Aleshores jo vaig intentar respondre; vaig dir que no sabia del tema i que no havia demanat res. Amb el temps, m'han comentat i, després del rebombori que vostè va causar al no estar ben informat, que aquesta targeta ha existit sempre des de temps immemorials. Jo encara no l'he utilitzat aquesta targeta. Llavors, li demano més rigor i que no faci preguntes que obrin l'ombra del dubte sobre qüestions que són mentida". 

Comenta aquest article