El Mediterrani surt derrotat de la pista del Tortosa i frena la seva reacció

Una primera part de partit horrorosa i una errada als darrers minuts condemnen l'equip cambrilenc

Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol Sala                Divisió d'Honor Catalana               Grup 3

CFS Tortosa 5 - CFS Mediterrani 4

Primera part horrorosa dels cambrilencs que van sortir golejats de manera justa per un 4-0. El Tortosa, amb necessitat de punts ja que es troba a la part de baix de la taula classificatòria, va aprofitar una sèrie d'errades del Mediterrani per marxar al descans amb un contundent 4-0. Dues errades individuals sumat a dues pèrdues en camp contrari amb dos replegaments lamentables posaven el partit costa amunt.

A la segona part, jugant amb porter jugador, els cambrilencs van trobar el gol necessari en David que va aconseguir un hat trick i en Albert Chàfer, i van aconseguir empatar a 4 un partit que donaven per perdut. Quedaven 3 minuts i semblava que tot anava de cara pel Mediterrani però una nova errada fruit d'una imprecisió a falta d'un minut va donar ales al Tortosa que va saber aprofitar l'avinentesa per fer el que seria el definitiu 5-4 i emportar-se els tres punts.

El Mediterrani jugarà el proper partit de lliga el dissabte 11 de desembre, a casa, davant el Futsalpax Tarragona.