Informació general

Les empreses Grupo Niñerola, l'Hotel Mònica i el Càmping Cambrils-Park rebran els premis Èxit d'enguany

Per Judit Pinazo



Tomàs Arcos i Miquel Serra, ahir al matí en roda de premsa
El proper 18 de maig la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM) celebrarà la Nit dels Empresaris de Cambrils amb el tradicional sopar-gala al restaurant Mas Gallau, que enguany arriba a la seva sisena edició.

Ahir al matí es van fer públics, a la seu de la FECAM,  els noms de les empreses que enguany rebran el Premi Èxit per les seves iniciatives empresarials. L'acte va anar a càrrec del president de la FECAM -Tomàs Arcos- i del vicepresident -Miquel Serra-. Els guanyadors d'aquesta nova edició són les empreses Manel Niñerola, l'Hotel Mònica i el Càmping Cambrils-Park. Totes elles premiades per la seva importància i per la seva trajectòria empresarial, tal i com explicava ahir el president de la FECAM -Tomàs Arcos-. Fins ara el reconeixement dels premis anava més dirigit a cambrilencs amb una carrera professional notòria, però enguany i com a un dels canvis que s'ha introduït en la federació després del relleu en la presidència, es va decidir reconèixer la feina feta i l'esforç d'empreses cambrilenques.

Aquest no ha estat l'únic canvi que ha sofert el certamen, el canvi de nom també és una novetat. Fins ara s'anomenava Jornades Empresarials de Cambrils i normalment es feia el sopar i alguna activitat durant el matí dirigida al sector empresarial. A partir d'aquesta edició, tal i com explicava ahir, Arcos, es farà només el sopar i l'entrega de premis "les activitats que s'organitzaven trencaven una mica les jornades laborals dels empresaris i resultava complicat tenir participació".

El sopar-gala es celebrarà un any més al restaurant Mas Gallau. La gala s'iniciarà a les 21h amb un aperitiu de benvinguda. A les 22h es farà el lliurament de premis i a les 22.30h es farà el sopar. La gala comptarà també amb les actuacions del grup musical Districte 6 "Soul2 i l'actuació de Isidoro Golman, premi Nacional de Ventriologia. Està previst que hi assisteixin més de 200 persones, entre ell el President del Parlament, Ernest Benach.

Canvis en l'estructura de la FECAM

Des del canvi de presidència al capdavant de la Federació d'Empresaris de Cambrils, el passat mes de gener, la federació ha sofert alguns canvis a nivell d'estructura. Tal i com explicava ahir Arcos s'ha optat per dotar a la federació d'una nova estructura amb la creació de sis comissions, una per cada sector de la FECAM, amb la voluntat de treballar d'una manera més àgil i fomentar la participació de tots els sectors implicats. D'aquesta manera s'han creat un total de sis comissions, la informativa, la institucional, la de càmpings, la de botiguers, la de constructors i la d'apartamentistes. Cada comissió està integrada per 4 o 5 persones que són les responsables de traslladar les propostes o inquietuds del col·lectiu a la junta directiva.

Comenta aquest article