Hoquei patins

El Cambrils CH comença amb mal peu la segona volta i cau derrotat a la pista de l'Amposta

Tot i que el Cambrils va fer el primer gol, l'Amposta va remuntar a la segona part deixant el marcador amb un 5 a 2 al seu favor

Imatge del partit que van disputar el Cambrils i l'Amposta corresponent a la primera volta de la competició de lliga | Berta Ruiz

Hoquei Patins            Segona Catalana        Grup 3A

Club Hoquei Patins Amposta 5 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH ha començat la segona volta de la primera fase de la competició amb una derrota a la pista de l'Amposta, en el partit que es va disputar aquest passat divendres.

L’Amposta va començar amb molta intensitat i va dominar còmodament els primers 12 minuts de partit. Després del temps mort demanat pel Cambrils, l'equip cambrilenc va sortir més seriós defensivament i va començar a atacar de forma ordenada. A 5 minuts del final de la 1a part, una rematada de Roger que va aparèixer des del segon pal, va significar el 0-1, resultat amb el que s’arribaria al descans.
El Cambrils va sortir bé del vestuari. En l'inici de la segona part va disposar d'un penal a favor que Pol va ser incapaç de transformar. Tot i el domini del Cambrils, dues contres de l’Amposta molt seguides van capgirar el partit. I per si no n’hi havia prou, una blava a Roger va suposar una directa a favor de l’Amposta que l’Aleix va aturar. Poc després, una falta no xiulada al Cambrils, va significar el 3-1.
tot i el resultat, el partit estava igualat. El Cambrils va ser el primer en arribar a les 10 faltes, ocasió que no va desaprofitar l’Amposta per fer el seu quart gol. Toni va fer el 4-2 de penal a falta de 2 minuts però acte seguit l’Amposta va fer el 5-2 esvaint qualsevol oportunitat de remuntada.

Després d'aquest resultat, Cambrils i Amposta queden igualats a punts al mig de la taula classificatòria. El Cambrils CH disputarà el proper partit, a casa, l'11 de desembre, contra el CN Reus Ploms, el segon classificat del grup.