Rem

L’equip Veterà Femení de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils guanya el campionat en la 2a. Edició de la Lliga Llagut Llarga Distància

L’equip Veterà Masculí va aconseguir el subcampionat en la seva categoria després de la prova disputada aquest passat diumenge 28 de novembre a Arenys de Mar

Equip veterà femení del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils
Equip veterà femení del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils | Cedida

La segona posició a la tercera prova de la Lliga Llagut Llarga Distància celebrada el passat 21 de novembre a Arenys de Mar va permetre aconseguir el campionat a les vogadores del veterà femení de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. La tripulació del veterà masculí va fer un segon lloc a Arenys, alçant-se a la vegada amb el subcampionat en la seva categoria. La platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar va acollir la tercera regada d’aquesta Lliga de Llarga Distància que fa dos anys que es disputa.

La regata de llarga distància consisteix en una prova cronometrada de 4.000 m. La tripulació del veterà femení de Vent d’Estrop va fer el recorregut en 22:07:91, tenint en compte el handicap, a set segons del primer classificat, el Club Rem Arenys. En total en aquesta categoria hi van participar nou tripulacions.

L’equip veterà masculí de Vent d’Estrop també va quedar segon a la seva regata amb un temps de 20:40:01, inclòs el handicap i també a set segons del primer classificats, els vogadors del Club Rem Badalona. Van ser onze les tripulacions de veterà masculí en aquesta categoria.