Cultura

Teatre

L’obra «Els dies mentits» tanca el cicle Escena Cambrils

Lara Salvador va interpretar el monòleg dramàtic de Marta Aran i va donar per acabat el primer cicle de teatre professional de Cambrils

Per Andreu Dalmau

Un moment de la representació teatral, ahir al vespre, al Casal Parroquial
Un moment de la representació teatral, ahir al vespre, al Casal Parroquial | Andreu Dalmau

La primera edició del cicle de teatre Escena Cambrils va arribar ahir al seu final amb l’actuació de Lara Salvador. L’actora catalana va representar el monòleg dramàtic “Els dies mentits” de Marta Aran, una obra que gira al voltant de la dona i la sexualitat.
Salvador va adaptar-se totalment a les pujades i baixades que li reclamava un guió que va des de l’eufòria de les escenes més musicals fins a la desolació de la protagonista, una dona que no té orgasmes. El públic, lluny de cohibir-se amb un tema tan íntim, va riure els acudits durant la part més còmica de l’obra i també va apreciar la gran interpretació dramàtica del final amb un bon aplaudiment.

“A Cambrils hi ha un dèficit en infraestructures culturals en comparació amb altres poblacions”

A l’acabar l’obra, Isaac Albesa, organitzador d’Escena Cambrils, va valorar el conjunt del cicle en declaracions a la Revista Cambrils. Albesa es va mostrar satisfet per haver apropat al municipi “una proposta professional amb una qualitat assegurada” i va afirmar que la rebuda per part del públic ha estat molt bona, tant entre la gent de Cambrils com de les poblacions del voltant. L’organitzador d’Escena Cambrils va destacar la comèdia com el gènere principal del cicle ja que la gent – i més en aquest moment – necessita sortir de casa “per desconnectar”.
Per seguir portant projectes d’aquest calibre, Albesa reclama que s’hauria de reduir l’actual “dèficit” en infraestructures culturals que té Cambrils comparat amb altres municipis dels voltants. “Si es vol satisfer la creixent demanda de cultura, es necessiten espais més grans que La Cripta i el Teatre del Casal”, explica Albesa.

Comenta aquest article