Esports

Tres jugadors de l'equip cadet de l'Escola de Futbol Veterans han estat seleccionats pel pretorneig de seleccions 2007

Per Redacció



Sergi Pitarch, a dalt el tercer per la dreta, Albert Chafer, a baix el primer per la dreta i Cristian Paradas, a baix segon per la dreta
Antoni Pinilla, jugador del Gimnàstic de Tarragona i seleccionador de l'equip cadet de Tarragona Nord, ha convocat per als partits amistosos del pretorneig de seleccions 2007, als jugadors de l'equip Cadet Preferent de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils, Sergi Pitarch, Albert Cháfer i Cristian Paradas. Aquesta selecció està formada per alguns dels millors jugadors cadets de 1er any, de les categories de 1a Provincial i Preferent.

La selecció Tarragona Nord ha disputat diferents partits amistosos amb la C.D. La Floresta, líder de la 1a divisió cadet, l'E.F.V Cambrils, de la categoria cadet de Preferent, l'E.F. Valls, de la categoria cadet Preferent i l'U.E.B. Santes Creus A, de la categoria cadet Divisió d'Honor.

El programa de partits amistosos finalitzarà el proper 30 de maig, amb el partit contra la selecció cadet de les Terres de l'Ebre, a l'estadi municipal de l'Ametlla de Mar. Destacar que en la selecció de les Terres de l'Ebre també hi participen dos jugadors més de l'equip de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils "els bessons" Edgar i Victor Bartolomé.

El dia 10 de juny està previst l'inici del torneig de seleccions catalanes, sense poder determinar encara on es celebrarà.

Comenta aquest article