Rem

El Club Rem Cambrils aconsegueix tres podis a la 2a edició de la Lliga de llarga distància de Llagut Català

Aquesta va ser l'última prova de la Lliga de llarga distància, que es va disputar aquest passat diumenge 21 de novembre a la platja de la Picòrdia, a Arenys de Mar

Per Antoni Font

Equip Absolut masculí del Club Rem Cambrils, que ha quedat segon a la classificació general de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català | Antoni Font

En aquesta última prova de la Lliga de llarga distància disputada aquest passat diumenge 21 de novembre a la platja de la Picòrdia, al municipi d’Arenys de Mar, el Club Rem Cambrils es va endur el 2n podi corresponent a l’equip Absolut Masculí, així com dos tercers podis atorgats als equips Absolut Femení i Veterà Femení.

En aquesta ocasió van participar-hi un total de 12 clubs amb 29 equips inscrits. De manera similar a l’anterior regata, aquesta última prova es va desenvolupar a través d'un camp de regates triangular, senyalitzat amb tres boies i completant dues voltes a tot el traçat, amb un recorregut total de 4.000 metres.

Resultats de la regata

L’equip Veterà Femení va aconseguir novament una 3a posició amb un temps de 22:26,57 min. En canvi, l'equip Veterà Masculí tan sols va poder aconseguir una 6a posició amb un registre de 21:20,16 min.

En el cas de les categories absolutes, ambdues categories van aconseguir una 4a posició, obtenint l’equip Absolut Femení un temps de 23:39,07 min. mentre que l’equip Absolut Masculí va obtenir un registre de 22:06,79 min.

Classificació General de la II edició de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català

3.- Club Rem Premià 50 punts

La categoria de Veterà Masculí va finalitzar en la 6a posició en la classificació general, amb un total de 45 punts.

Proper objectiu

El Club Rem Cambrils continua treballant amb l’objectiu enfocat en la participació en el XXVI Campionat de Catalunya de Llagut, a celebrar – novament - a Tarragona el proper diumenge 12 de desembre com a conseqüència de la suspensió d'aquest campionat per raons climatològiques i tècniques, inicialment previst a celebrar el darrer cap de setmana del passat mes de juliol.

Vista general de la regata d'Arenys de Mar / Foto: Jordi Rubio
L'equip Veterà Femení del Club Rem Cambrils va aconseguir el tercer lloc de la regata / Foto: Antoni Font
Equip absolut femení del Club Rem Cambrils que va aconseguir el tercer lloc del podi / Foto: Antoni Font