Cultura

Art

El Departament de Cultura i el Museu d'Història participen en la primera edició de la Setmana de l'Art de Catalunya

A Cambrils, el programa inclou tres sales d’exposicions municipals: la Torre del Port, la sala Àmbits i la sala Àgora amb les seves respectives exposicions actuals

Per Redacció

Roda de premsa de presentació que es va fer a la galeria d'art Anquin's de Reus
Roda de premsa de presentació que es va fer a la galeria d'art Anquin's de Reus | Cedida

El Departament de Cultura de l’Ajuntament i el Museu d’Història de Cambrils participen en la primera edició de la Setmana de l’Art de Catalunya, organitzada del 25 de novembre al 3 de desembre per l’associació de les Galeries d’Art de Catalunya (GAC), amb la voluntat d’apropar les arts visuals al conjunt de la població. La Setmana de l’Art compta amb la participació d’una quarantena de galeries, museus, fundacions i centres d’art de Catalunya que ompliran l’agenda cultural amb més d’un centenar d’exposicions, visites guiades, tallers, conferències i altres activitats. 

Concretament a Cambrils, el programa inclou tres sales d’exposicions municipals. La Torre del Port acull la mostra "Antoni Campañà a Cambrils. La mirada del fotògraf (1920-1960)", mentre que les altres dues s'han estrenat o estan a punt d’estrenar exposició. Ahir dijous es va inaugurar l’exposició de pintura "Naturalment" de Lluís Puiggròs a la sala Àmbits del Centre Cultural i, a partir del proper diumenge 28 de novembre, es podran veure les imatges seleccionades del Premi de Fotografia Vila de Cambrils a la sala Àgora de l’Ajuntament. 

Els objectius de la Setmana de l’Art són posicionar l’art com un element central de l’ecosistema cultural al llarg i ample del país, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats i subratllar el paper rellevant que les galeries d’art tenen com a transmissors dels seus valors formatius.

Comenta aquest article