Informació general

Joventut

Joventut reprèn el programa «Dinamització a l'institut» adreçat als alumnes de secundària

El programa ofereix xerrades als centres de secundària i visites guiades a l'Ateneu per acostar els serveis i afavorir la participació del jovent

Per Redacció

Una de les aules participants a l'activitat de dinamització
Una de les aules participants a l'activitat de dinamització | Cedida

El Departament de Joventut de l'Ajuntament ha reprès el programa "Dinamització a l'institut", contemplat al Pla Local  de Joventut, que ofereix als centres de secundària tres activitats per acostar a la joventut els projectes i serveis municipals.

En primer lloc, l'activitat "Joventut a l'insti" consisteix en visitar els cinc centres de secundària a l'hora del pati per contactar amb els i les joves i enfortir el vincle. Per altra banda, s'ofereixen "Visites guiades" a l'Ateneu Juvenil als cursos de 1r i 2n d'ESO dels instituts que s'hi vulguin acollir. L'objectiu d'aquestes visites és mostrar tots els espais de Joventut i el seu funcionament, així com el material que tenen a la seva disposició. Per últim, amb l'activitat "Entrem a l'insti", Joventut visita tots els cursos de 3r d'ESO a l'hora de tutoria, per aprofundir en els serveis i recursos de Joventut que tenen al seu abast i afavorir la participació als projectes destinats a joves de Cambrils.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha posat en valor la cartera de serveis, projectes i activitats del Departament de Joventut adreçades a la comunitat educativa del municipi, i més concretament a secundària, cicles formatius i als programes de formació i inserció. La regidora ha destacat la importància d'acostar l'Ajuntament a les persones joves per donar a conèixer els serveis i afavorir la participació d'aquest col·lectiu.  

Comenta aquest article