Informació general

L'Àrea de Benestar Social presenta una guia de prestacions i serveis a les famílies i als infants

Per Judit Pinazo



Rosa M. López ahir en la roda de premsa de presentació de la guia "Benvingut nadó"
A partir d'ara tots els pares i mares que tinguin un nadó rebran a casa seva una carta d'enhorabona de l'Ajuntament de Cambrils pel naixement i una guia de prestacions i serveis a les famílies i a la petita infància que porta per títol "Benvingut nadó".

Ahir al matí la regidora de Benestar Social –Rosa M. López– va presentar la guia, que té com a objectiu donar l'enhorabona als pares i mares i informar-los de totes les prestacions i serveis dirigits als nadons i a les famílies. La guia s'entregarà cada tres mesos a totes les llars que hagin tingut un nadó.

La guia està estructurada per temàtiques, fent un resum de tots els serveis que s'ofereixen tant en l'àmbit municipal, com en l'àmbit autonòmic i estatal. Així doncs, trobem informació sobre els ajuts per a famílies amb fills a càrrec, serveis i recursos d'atenció a les famílies com poden ser l'atenció sociosanitària o les activitats per al temps de lleure.

Rosa M. López va explicar que de moment la guia només s'ha editat en català però està previst que més endavant s'editi en d'altres idiomes com el castellà o l'àrab.

Comenta aquest article