Esports

Handbol

Nova victòria del Club Handbol Cambrils i ja en suma set de set

Per Redacció

El CH Cambrils es va imposar al Vendrell en un disputat partit celebrat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El CH Cambrils es va imposar al Vendrell en un disputat partit celebrat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Handbol - Tercera Catalana (Primera Fase A)

CH Cambrils 32 - CEH Vendrell 29
 
Nova victòria de l'equip sènior del Club Handbol Cambrils i ja en van set en set partits disputats aquesta temporada. Aquest passat dissabte, els cambrilencs rebien la visita del CEH Vendrell i, el que en principi semblava que seria un partit més plàcid, va ser tot el contrari. Un molt bon Vendrell va dominar la primera part de l'enfrontament amb avantatges de fins a quatre gols a favor. De fet, els vendrellencs van imposar un ritme molt alt, amb un joc ràpid i molta efectivitat que deixava un marcador de 13 a 16 al descans davant d'una defensa cambrilenca que no acabava de ser prou efectiva. En atac, el CH Cambrils tampoc va estar del tot encertat.
 
En la segona part, l'entrenador dels cambrilencs –Claudi Olivé– va retocar la defensa i l'entrada d'alguns jugadors va canviar totalment la dinàmica del partit. Tot i això, en els primers minuts del segon període va ser un intercanvi de cops d'uns i altre i el Cambrils no podia retallar diferències en el marcador. Passats cinc minuts, el CEH Vendrell encara dominava per 15 a 20. A partir d'aquí, la porteria i la defensa local van reaccionar, es van tancar i va començar la remuntada. Els cambrilencs van aconseguir capgirar el marcador i canviar el signe del partit. Els visitants ho van seguir intentant, però finalment no van tenir l'opció de tornar a capgirar el marcador i el CH Cambrils es va endur una treballada victòria.
 
Aquest proper dissabte 27 de novembre, a les 19 hores, l'equip es desplaçarà a la pista del HC Laietà Argentona –actual quart classificat del grup–.

Comenta aquest article