L'Oleastrum i el Vilafortuny empaten els seus partits i el FC Cambrils perd a casa

Imatge del partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal entre el Vilafortuny i el Duesaigües

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Benavent 1

El Cambrils va perdre davant del líder en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal i es complica la permanència. El partit d'aquesta propera setmana pot ser clau, ja que el Cambrils torna a jugar a casa i ho fa contra el Vila-seca, equip que aquesta mateixa setmana ja ha consumat el seu descens a Primera Territorial.

Primera Territorial

Llorenç 0 - CF Oleastrum 0

Punt valuós el que va aconseguir l'Oleastrum al camp del Llorenç però insuficient, ja que no li serveix per sortir dels llocs de descens. La setmana vinent l'Oleastrum jugarà al camp del líder, el Roquetenc.

Tercera Territorial

Vilafortuny 2 - Duesaigües 2

El Vilafortuny va aconseguir empatar el partit al minut 85 i salvar un punt. El Duesaigües s'havia avançat en el minut 10 al transformar un penal. El Vilafortuny havia empatat, a la segona part, amb el llançament d'una falta directa en la qual el porter visitant no va calcular bé el seu salt i no va blocar la pilota. Els dos gols locals els va fer Juli. D'altra banda, el Vilafortuny també va vèncer en el partit jugat entre setmana contra el Riudecols per un clar resultat de 5 a 0.
El Vilafortuny continua en segon lloc a falta de dues jornades per aconseguir l'ascens.

Sènior maculí A

CB Calafell 81 - CB Cambrils 84

L'equip sènior masculí A del CBC va acabar la temporada amb una important i complicada victòria a domicili contra el CB Calafell. Tot i ser un partit molt advers, tant a nivell arbitral com per la pressió dels jugadors rivals, l'equip cambrilenc va poder remuntar un important desavantatge de 16 punts en contra, ja que els de Calafell van mostrar-se molt encertats en els llançament de triple. Tot i la diferència que duien, no van saber mantenir la renda i al darrer quart, els cambrilencs van posar-se per davant en el marcador. Finalment, l'equip del CBC acaba la temporada en el sisè lloc de Tercera Catalana.

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils 4 - Martinenc 3

El Cambrils va sumar una important victòria a casa contra el Martinenc. La primera part va finalitzar amb un resultat d'1 a 0 a favor dels locals, en un inici de partit molt igualat. En la represa, el Martinenc va aconseguir la igualada en el marcador, tot i que els cambrilencs van saber reaccionar i anotar 3 gols més, que donaven una còmoda renda.Tot i això, la relaxació del resultat per part del Cambrils va fer que el Martinenc se sobreposés i anotés dos gols més que van fer témer la remuntada del rival.

Futbol Sala

Montblanc 8 - Mediterrani- G. Sirvent 5

Després d'un mes sense jugar cap partit de competició i amb la moral baixa va arribar aquesta derrota. D'altra banda, el Mediterrani està pensant en deixar la Federació Catalana de Futbol Sala al final de temporada i tornar al comitè de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol.

Mediterrani-La Farga 9 - La Pobla de Mafumet 0

Molt bon partit del Mediterrani B i contundent victòria per 9 gols contra la Pobla de Mafumet.