Esports

Futbol

El Cambrils Unió perd la imbatibilitat però segueix líder

L'equip cambrilenc va perdre el seu primer partit, a casa, davant el Roda de Barà

Per Ferran Tuset

El Roda de Barà es va imposar al Cambrils Unió en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal
El Roda de Barà es va imposar al Cambrils Unió en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                 Segona Catalana               Subgrup 8A

Cambrils Unió 1 - Roda de Barà 2

Alineació:  Edgard, Roger Carrió (Maxi m.77), Domínguez (Pau Alberic m. 43), Roger Cunyat, Menacho (Amin m. 77), Rubio, Palau, Pau Prados (Sebas m. 54), Miki, Lladó i Ian Coit.
Gols: 0-1 m. 49; 1-1 m. 53 Miki; 1-2 m. 64
Targetes: grogues a Roger Cunyat i Pau Prados.

Després de nou jornades invicte (vuit victòries i un empat), el Cambrils Unió perdia el primer partit, a casa, per un gol a dos i davant el Roda de Bara, un rival directe. Tot i la derrota, el Cambrils Unió continua líder del grup amb 25 punts, seguit pel Reddis amb 23 i el tercer és el Roda de Barà amb 22 punts. Cal dir que fins aquest moment, el Roda ha estat el millor equip que s'ha pogut veure a l'estadi cambrilenc amb el seu joc ràpid, pressionant i sense donar cap pilota per perduda.

El Cambrils Unió no va jugar malament, però va tenir l'handicap de perdre per lesió el central Domínguez al minut 43 de partit. A més va pecar de massa individualitats i regats així com massa pilotes perdudes a la zona del mig camp, que afavorien el contrari.
El primer temps va acabar sense gols i amb dues clares ocasions pel Roda i una pel Cambrils que no va arribar a xutar a porta en cap ocasió. Al minut 13 es va reclamar un penal sobre Lladó i l'àrbitre, que no va estar gaire encertat, no en va voler saber res. En el segon temps van arribar els gols i en els dos del Roda el porter local va pecar de no sortir a rebutjar la pilota, i el Roda va aconseguir marcar els dos gols des de l'àrea petita. Miki va ser l'autor del gol local, un golàs després que el davanter cambrilenc engaltés un potent xut des de fora l'àrea a l'escaire dreta, després de la centrada d'Ian Coit.

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió jugarà al camp del Morell en la 11a jornada de la competició de lliga. Una jornada que tindrà un altre duel destacat en el partit que enfrontarà el tercer classificat, el Roda de Barà, contra el segon, el Reddis.

Comenta aquest article