Cultura

Concert

Monkey Jane presenta el seu darrer disc acompanyada d'un tast de vins de la DO Catalunya

La cantant va presentar al Centre Cultural “Silent Noise” i el públic va poder gaudir de l’artista tot provant alguns vins i oli de proximitat

Per Andreu Dalmau

Monkey Jane acompanyada de Rubén, ahir a l'escenari del Centre Cultural
Monkey Jane acompanyada de Rubén, ahir a l'escenari del Centre Cultural | Andreu Dalmau

La cantant mig cambrilenca - mig vinyolenca Monkey Jane va presentar ahir al vespre al Centre Cultural el seu últim àlbum: “Silent Noise”. El concert va compartir el protagonisme amb el tast de vins organitzat per la Denominació d’Origen Catalunya i el tast d’oli de la DO Siurana.

Abans de començar l’actuació, l’organitzador del Festival Accents Isaac Albesa va presentar l’acte i va aprofitar l’assistència de les autoritats municipals per demanar un espai cultural “de veritat” per poder fer concerts i tot tipus d’activitats. Tot seguit, el secretari de DO Catalunya va fer una detallada presentació del seu producte i va explicar com fer un tast de vi correctament. El públic va poder provar fins a tres vins diferents: un blanc, un rosat i un negre.

Un cop acabada aquesta presentació, Monkey Jane (Meritxell Mas) va començar a interpretar en format acústic algunes cançons del seu últim àlbum “Silent Noise” i també de treballs anteriors. La cantant va estar acompanyada a l’escenari pel Rubén, que tocava teclat i baix. Woman, Confination Song o Apple Pie van ser algunes de les cançons que es van poder escoltar al Centre Cultural. L’artista va explicar el missatge d’autosuperació que intenta transmetre amb la seva música.

La Denominació d’Origen Siurana també va tenir un espai durant el concert per presentar el seu oli d’oliva i reivindicar la feina dels pagesos que es dediquen al 100% a l’agricultura. Els assistents van poder tastar aquest oli del territori acompanyat per un petit aperitiu de xocolata abans de que la Monkey Jane tornés a l’escenari per concloure la seva actuació amb les últimes cançons.

El proper diumenge continua el Festival Accents a Cambrils amb el concert de Lia Sampai a La Cripta de l’Ermita. Les entrades costen 8€ i es poden adquirir a entradium.com

Comenta aquest article