Societat

Joventut

El Departament de Joventut reversiona el seu logo amb diferents adaptacions

Les activitats i serveis es distingiran per dos grups d’edat principals: menys de 20 anys i més de 20 anys

Per Redacció

Diferents versions del logotip de Joventut
Diferents versions del logotip de Joventut | Cedida

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha reversionat el seu logo corporatiu amb diferents adaptacions per segmentar la comunicació de les activitats que organitza segons les diferents franges d’edat, col·lectius i causes. Les noves imatges permetran identificar de manera més ràpida i icònica la temàtica o el públic al qual es dirigeixen les activitats.   

La jove dissenyadora cambrilenca Blanca Castillo –autora del logo original–, ha estat l’encarregada de fer les adaptacions. Per una banda, la creadora ha adaptat la imatge amb diferents colors segons l’edat per especificar les activitats destinades a una franja concreta. Les activitats dirigides a menors de 20 anys s’identificaran amb una variant en color verd; les adreçades a majors de 20 anys portaran el logo turquesa i les propostes per adults, pares i mares es vincularan al negre. Per altra banda, s’ha realitzat una adaptació del logo per commemorar un esdeveniment important o una causa concreta, que servirà per remarcar i reforçar aquest dia. En total són quatre adaptacions concretes per donar suport al col·lectiu LGTBIQ+, donar suport a la dona, contra la sida i contra el càncer de mama.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat que el col·lectiu jove de 12 a 35 anys és prou ample i divers i ha afirmat que per millorar la comunicació i la mateixa programació "era important fer un esforç de segmentació per centrar-se en necessitats i demandes per edats i ser més eficient a l’hora de fer arribar la informació a les persones destinatàries en cada cas".  

Comenta aquest article