Esports

Futbol sala

El Mediterrani encadena la quarta derrota consecutiva, aquest cop davant el Lleida Esportiu, i s'enfonsa a la classificació

El partit es va jugar al Pavelló Municipal de la Pineda, a Vila-seca, ja que la pista del Palau Municipal d'Esports cambrilenc es trobava inoperativa pel canvi de paviment

Per Redacció

L'entrenador i els jugadors del Mediterrani en un temps mort d'un partit, aquesta temporada
L'entrenador i els jugadors del Mediterrani en un temps mort d'un partit, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala              Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

CFS Mediterrani 1 - Lleida Esportiu 2

El Mediterrani va perdre el partit que va disputar contra el Lleida Esportiu, aquest passat diumenge. El partit es va jugar al Pavelló Municipal de la Pineda, a Vila-seca, ja que la pista del Palau Municipal d'Esports cambrilenc es trobava inoperativa pel canvi de paviment que s'hi està fent des de la setmana passada.

El partit va tenir dues cares. La primera part va estar dominada pels jugadors cambrilencs que van crear ocasions de gol però que no van ser capaços de concretar. Tot i això es va aconseguir fer pujar l'1 a 0 en el marcador amb gol de Jordi Llorens i amb aquest resultat s'arribava al descans. A la segona part l'equip cambrilenc va estar irreconeixible i va donar una imatge molt diferent a la que havia donat a la primera part. L'equip va patir com una mena de bloqueig de manera que donava la sensació de que tots els mecanismes futbolítics que té apresos els hagués oblidat. El Lleida va aprofitar l'avinentesa per remuntar el marcador i endur-se els tres punts.

El Mediterrani passa per moments difícils, pel que fa al joc de l'equip. Aquesta ha estat la quarta derrota consecutiva de l'equip cambrilenc que l'ha fet baixar fins a l'11a posició de la classificació, en zona de promoció rascant la zona de descens. Aquest proper dissabte el Mediterrani disposarà d'una bona ocasió per aixecar el vol ja que juga a la pista de l'Amposta, equip que tanca la classificació del grup juntament amb el Tortosa.

Comenta aquest article