Esports

Bàsquet

El CB Cambrils guanya a la pista del Vendrell i segueix invicte

Per Redacció

Imatge d'un partit disputat pel CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'un partit disputat pel CB Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet                Tercera Categoria

AB Vendrell 55 - CB Cambrils 66

Alex Rodríguez (22), Pere Tost (4), Rubén Molina, Ferran Torres (6), Rubén Martínez (5) – Marc Gené (2), Guillem Álvarez (2), Joan Berenguer (14), Pau Escrivà, Oscar Font (4), Enric Maduell (7)

4 Triples (1 Rodríguez, 2 Berenguer, 1 Martínez). 14/15 Tirs lliures. 14 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 11-19 / 14-18 / 20-13 / 10-16

En el tercer partit consecutiu jugant com a visitant –degut a que la setmana passada no es va poder jugar el partit contra el Reus Deportiu B a casa–, el sènior masculí va aconseguir una treballada victòria contra l’AB Vendrell 2. Els cambrilencs van sortir molt concentrats, i encara que els dos primers minuts els locals es van posar pel davant (5-4), van començar a agafar avantatge fins arribar al 11-19 del final del primer quart. En la sortida del segon quart, els vendrellencs van sortir més endollats i escurçaven la diferència a un punt en el minut 3 amb un parcial de 7-0 (18-19). Però els jugadors blaus van saber sobreposar-se i amb un parcial de 4-14 en els següents 5 minuts (22-33), tornaven a controlar el partit fins arribar al 25-37 del descans.

En el tercer quart tot feia pensar que el partit continuaria controlat per part dels cambrilencs, i així va ser fins al minut 4, amb intercanvi de cistelles continu (33-46). A partir d’aquí els locals van saber aprofitar les seves opcions, i van anar escurçant les diferències en el marcador. Els blaus no tenien les idees clares en atac, i això provocava pèrdues de pilota que penalitzaven a l’hora de defensar. Al final s’arribaria amb un 45-50 a favor. Fruit d’aquest dubtes, l’inici de l’últim quart va continuar amb la mateixa tònica, i els locals van arribar a posar-se a dos punts (51-53 minut 4). Llavors va venir la reacció dels cambrilencs –amb unes bones defenses que els permetien sortir al contraatac per aconseguir un parcial de 0-9, ampliant l’avantatge a 11 punts (51-62)–, i poder controlar el partit fins al final amb el 55-66.

Aquest proper cap de setmana, l'equip s’enfrontarà al Davima CB Cantaires Tortosa –l’altre equip de la categoria que tampoc ha perdut cap partit en el que portem de temporada–. Serà el diumenge 21 de novembre a les 10:45 hores al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article