Informació general

El PSC inicia els seus actes de campanya amb un míting de Robert Benaiges al parc del Nou Cambrils

Per Berta Ruiz



Robert Benaiges durant el seu míting al parc del Nou Cambrils, acompanyat d'Anna López
El passat dissabte al migdia, el PSC va fer el seu primer acte electoral d'aquesta campanya, i ho va fer al parc del Nou Cambrils.

Abans d'iniciar l'acte –que va comptar amb la presència de l'alcaldable de la formació Robert Benaiges i gran part dels integrants d'aquesta candidatura– es va oferir un refrigeri popular a tots els assistents i es van repartir clavells vermells a tothom, tot acompanyat per animació musical del partit socialista.

Robert Benaiges va iniciar el seu míting fent referència a l'espai que el seu partit havia escollit per posar en marxa la campanya, el parc del Nou Cambrils, "volem que la nostra campanya sigui comunitària, lúdica i de trobada, on es puguin discutir les coses que ens esperen de cara als propers anys.

Els barris com a referència

Robert Benaiges va referir-se també a la feina feta en els darrers quatre anys al capdavant del govern de l'Ajuntament i, "el projecte de model de ciutat que ha de tenir com a especial referència els barris, que són el centre de la vida comunitària. És obligació de l'administració dotar els barris dels equipaments necessaris perquè els veïns puguin fer les activitats que desitgen i que reclamen".

El candidat del PSC va explicar la composició del programa electoral del seu partit, amb 220 propostes de cara al futur. Unes propostes que, segons va manifestar Benaiges, "volem dur a terme si tenim la vostra confiança. Això és un acte electoral i per descomptat els actes electorals són per explicar el que proposem, per escoltar el que ens diuen els veïns, però també per fer una petició molt clara. El proper 27 de maig tenim una cita amb les urnes, jo us demano que ens doneu confiança. Crec que durant aquests quatre anys hem tirat endavant un projecte important de ciutat que s'ha vist al carrer".

Robert Benaiges va demanar a tots els assistents que mantinguin la confiança en el seu partit, "perquè som persones que complim. Potser serem dels pocs que us farem arribar a casa el programa en detall del que proposem, però si teniu encara el programa de fa quatre anys i el repasseu podreu comprovar que hi ha un percentatge de compliment dels nostres objectius i compromisos molt elevat. Aquesta és la nostra manera de ser, complir amb el que prometem. Crec que ho hem demostrat, durant aquests quatre anys s'ha treballat intensament per millorar la vida dels nostres veïns, i us demano que confieu en nosaltres i que el proper 27 de maig aneu a las urnes a votar i que quan escolliu la papereta sigui la papereta del PSC".

Comenta aquest article