Informació general

Política

ERC Cambrils: «La moció de censura no tenia cap tipus de fonament i encara esperem saber quin serà el Projecte del Mandat del nou equip»

ERC Cambrils ha fet balanç, en un comunicat de premsa, de la sessió plenària extraordinària celebrada ahir al matí

Per Redacció

Els regidors d'ERC en la sessió plenària d'ahir
Els regidors d'ERC en la sessió plenària d'ahir | Lluís Rovira i Barenys

ERC Cambrils ha fet balanç, en un comunicat de premsa, de la sessió plenària extraordinària celebrada ahir al matí. Es tracta del quart ple des de la presa de possessió del nou equip de govern "fent servir fórmules extraordinàries i d’urgència". Segons ha criticat ERC, "aquesta dinàmica s’estén també a les convocatòries de les comissions. Aquest fet dificulta enormement la tasca de control de govern, sense un marge adequat per poder analitzar la documentació amb profunditat i l’anàlisi requerida. El senyor Klein vulnera de nou els drets dels regidors a fiscalitzar la tasca de govern amb unes mínimes condicions dignes i ho tornem a denunciar públicament perquè veiem que ja s’està consolidant com una dinàmica perversa del govern", ha lamentat la portaveu, Camí Mendoza.

ERC celebra l’aprovació final del tràmit urbanístic del Pinaret, la Bòbila i el Parc 13 de la Riera d’Alforja

En aquest ple, segons ERC, s'han pogut tancar definitivament diferents tràmits urbanístics, "cabdals per Cambrils i que es van impulsar des del govern liderat per ERC. Amb l’aprovació de diferents expedients de planificació urbanística es tanquen els requisits necessaris per realitzar l’avinguda de l’Esport, infraestructura imprescindible per la connexió del nord de la vila i de l’entorn de l’estació i la zona esportiva. També permeten l’arranjament definitiu del pont i l’N-340, dels que ara s’han iniciat les obres impulsades pels governs liderats per Camí Mendoza. Per últim, també possibiliten la recepció de la urbanització al voltant de de la Bòbila per tal que l’Ajuntament pugui gestionar el manteniment i resoldre els problemes que s’arrosseguen de la propietat dels terrenys des de fa molt de temps. Es podrà doncs finalment actuar l’entorn de l’escola i atendre les demandes de les famílies".

El balanç del 3r trimestre de l’any certifica una execució pressupostària del 75%

El ple també va servir per conèixer l’estat dels comptes municipals del tercer trimestre del 2021, que segons ERC, "mostren una execució pressupostària del 75% segons les previsions establertes. Al mes de setembre, doncs, s’estaven impulsant tots els projectes planificats a principi d’any, fruit d’una bona gestió municipal. Es confirma, així, el que ja coneixíem: que la moció de censura no tenia cap tipus de fonament. Ans el contrari, encara esperem saber quin serà el Projecte del Mandat del nou equip i aquelles noves accions que justifiquin el canvi de govern.

Finalment, segons ha informat ERC, "els comptes anuals han posat de manifest els esforços en relació amb els recursos econòmics i fiscals posats a disposició del teixit econòmic i la ciutadania per tal de combatre la crisi de la COVID-19".

Comenta aquest article