Informació general

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol participa en l'acte central de campanya de CiU a Cambrils

Per Judit Pinazo



L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol al costat de la candidata de CiU a Cambrils Mercè Dalmau
Dissabte a la tarda el Casal Municipal de la Gent Gran va acollir l'acte central de la campanya de CiU per a les properes eleccions municipals. En l'acte van participar-hi tots els integrants de la llista de la formació, encapçalada per l'alcaldable –Mercè Dalmau– i l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

L'acte va servir per presentar els candidats que conformen la llista i perquè Mercè Dalmau expliqués els motiu que l'han portat a encapçalar la llista de la federació nacionalista a Cambrils. Segons Dalmau, la motivació principal per presentar-se per alcaldable va ser la seva "passió i estima pel municipi" un lloc ideal per viure perquè també ha de ser-ho per treballar-hi, explicava Dalmau.

Per dur-ho a terme, Dalmau, creu que s'ha de mantenir l'equilibri entre el sector agrari i el pesquer, el sector turístic i el sector empresarial i donar-los a cada un "la importància que es mereix".

Tal i com explicava Dalmau dissabte, vol ser l'alcaldessa de les coses grans, però també de les coses petites "que la gent se'm pugui apropar i parlar-me i reclamar-me coses petites". En aquest sentit Dalmau, va posar molt d'èmfasi en la voluntat de ser una alcaldessa propera i atendre les persones, amb un clara voluntat de servei "jo no vull manar ni governar, vull servir i vull escoltar".

En cap moment Dalmau va voler entrar a detallar les principals línies del programari convergent, ja que es va entregar un diari a tots els assistents on es detallaven les propostes.

El de dissabte és l'acte central de la formació al municipi. Durant les properes setmanes la candidata i la resta de membres de la candidatura es dedicaran a passejar per diferents barris del municipi per conèixer de primera mà les inquietuds i necessitats dels cambrilencs.

Jordi Pujol: "La Mercè és una persona neta i sensible"

Un cop presentats els candidats i feta la intervenció de la candidata, va prendre el torn de paraula l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. En la seva intervenció, Pujol va explicar els principals motius que l'havien portat a acceptar la seva visita al municipi per donar suport a Mercè Dalmau "em van explicar quina era la situació del partit al municipi i qui era la candidata i vaig acceptar". L'expresident va definir Mercè Dalmau com un persona jove, transparent i que es posa dins la política desinteressadament, buscant la voluntat de servei. Pujol va animar els assistents a confiar en la candidata pel seu perfil lleial.

Segons Pujol, Dalmau no va fer un discurs de presentació fluid ni d'un gran orador "però ha transmès la sensació que és una persona neta i sensible" i va fer un discurs des de la modèstia, que, segons Pujol, és el "que necessita el país".

Comenta aquest article