Esports

Vela

Ricard Castellví i Món Cañellas finalitzen la seva participació al Campionat del Món d'Ilca 7 a Barcelona

Per Redacció

Expedició cambrilenca al Campionat del Món d'Ilca 7 a Barcelona
Expedició cambrilenca al Campionat del Món d'Ilca 7 a Barcelona | Cedida

Els dos regatistes del Club Nàutic Cambrils celebraven, aquest passat dimecres 10 de novembre, el seu pas pel Campionat del Món d’Ilca 7. Ricard Castellví i Món Cañellas van finalitzar en les posicions 68 i 88, respectivament. Cal destacar un segon lloc que firmava Cañellas en la cinquena prova, de les set que va disputar. Ell es va classificar pel grup plata, mentre que Castellví entrava a l’or.

Hi han prendre part un total de 135 regatistes de 44 països. Van ser sis jornades de competició, que arrencaven el divendres 5 de novembre i de les quals es van poder navegar la meitat. Tant divendres, el primer dia, com diumenge i dimecres, l’últim dia, no es van poder celebrar cap de les proves programades per la falta de vent i condicions inestables. Els dies que sí van competir ho van fer navegant amb vent fort de terra, fet molt complicat per a tots, malgrat l’alt nivell dels participants, molts dels quals havien participat als Jocs Olímpics de Tokio.

La competició es va celebrar al Barcelona International Sailing Center (BISC) i estava organitzada per la Federació Catalana de Vela i l’Associació Internacional de la Classe Ilca.

Comenta aquest article