Cultura

Setmana de la Ciència

Cambrils se suma a la 26a Setmana de la Ciència

Aquest cap de setmana 13 i 14 de novembre s’obriran els tres espais de l’exposició d’Antoni Campañà

Per Redacció

Aquest cap de setmana 13 i 14 de novembre s’obriran els tres espais de l’exposició d’Antoni Campañà
Aquest cap de setmana 13 i 14 de novembre s’obriran els tres espais de l’exposició d’Antoni Campañà | Cedida

Cambrils participarà en la 26a edició de la Setmana de la Ciència, que se celebra a tot Catalunya del 12 al 21 de novembre. Un any més, l’Ajuntament ha programat diverses activitats per sumar-se a aquesta iniciativa amb l'objectiu d’estendre la divulgació científica i d’incrementar les oportunitats de la societat per accedir-hi.  

Per una banda, des del Departament de Cultura de l’Ajuntament s’ha previst un cap de setmana de portes obertes dels tres espais de l’exposició “Antoni de Campañà a Cambrils. La mirada del fotògraf (1920-1960)”. La Sala Àgora, la Sala El Pati i la Torre del Port es podran visitar el dissabte 13 i el diumenge 14 en horari d’11 a 14 hores. Aquesta mostra descentralitzada presenta fins el proper 19 de novembre l’obra inspirada en Cambrils del prestigiós fotògraf Antoni Campañà.  

Conferència sobre l'aigua, el proper 18 de novembre

D’altra banda, des del Campus Extens de la URV a Cambrils conjuntament amb el Museu d’Història de Cambrils, s’ha programat la conferència “És segura l’aigua que consumim?” el proper dijous 18 de novembre al Centre Cultural. La xerrada anirà a càrrec de Carme Aguilar Anguera, professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV. Cal inscripció prèvia a museu@cambrils.cat o bé trucant al telèfon 977794528.  

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació de la ciència i la tecnologia.  

Del 12 al 21 se celebraran nombroses activitats de divulgació científica arreu de Catalunya, amb jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics i altres propostes que s'adrecen a tots els públics i des de totes les vessants científiques amb l'objectiu final d'apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.   

Comenta aquest article