Esports

Rem

Cap de setmana d'excel·lents resultats per als Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils

Per Redacció

Imatge d'una de les regates disputades a l’embassament de La Baells, a la comarca del Berguedà
Imatge d'una de les regates disputades a l’embassament de La Baells, a la comarca del Berguedà | Cedida

El passat cap de setmana es van disputar dues regates a l’embassament de La Baells (Berguedà) en la que els Vogadors de Cambrils hi van participar en les dues modalitats que es convocaven: batel i llagut català. Dissabte al matí va ser l’hora dels més petits, en la que l’Escola de Rem va participar en la categories de promoció en una regata contrarellotge de llarga distància en un camp de regates que s’hi competia per primera vegada i que va deixar molt satisfets als participants. Pel que fa als resultats de dissabte van ser els següents:

Infantil femení (1.000m): 3a posició

Cadet masculí (2.000m): 1a posició

Cadet femení (2.000m): 2a posició participant en la regata masculina

Juvenil masculí (3.000m): 3a posició

Juvenil femení A (3.000m): 1a posició

Juvenil femení B (3.000m): 2a posició

Diumenge, en el mateix camp de regates es van disputar les regates en llagut català per als més grans i en els que els Vogadors participaven en dues categories –veterà masculí i femení–, en una regata en la que havien de fer un total de quatre voltes a un circuit de 1.000m, fent un total de 4.000m.

Pel que fa als resultats obtinguts, van ser els següents:

Veterà femení: 1a posició

Veterà masculí: 2a posició

En dues setmanes es disputaran dues regates més, per a les categories de promoció, dissabte, regata de batel de llarga distància al port de Badalona; i diumenge, regata de llarga distància de llagut català a Arenys de Mar, en la que les tripulacions dels Vent d’Estrop continuaran la seva preparació de cara a aquesta temporada que acaba de començar.

Comenta aquest article

Galeries relacionades