Esports

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez aconsegueix la segona posició en una prova del XXVII Trofeu de Primavera

Per Berta Ruiz



Alejandro Sánchez, en primer terme, en el moment de l'entrega de trofeus, el passat diumenge a Olot
El jove ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va aconseguir la segona posició
en el XXVII Trofeu de Primavera disputat el passat diumenge 6 de maig a Olot (Girona). Aquesta era una cursa pertanyent al campionat Copa Catalunya Infantil de Carretera que organitza la Federació Catalana de Ciclisme.

Alejandro Sánchez, que pertany a l'equip ciclista CC Vila-seca Construccions Ferré, va quedar en segona posició –dins de la categoria principiants de primer i segon any– fent un bon temps al recórrer un circuit tancat de dos quilòmetres de distància en 3 minuts i 45 segons, en una cursa on hi va prendre part un total de 18 ciclistes. El guanyador de la cursa va ser un corredor en la categoria principiants de segon any, mentre que l'Alejandro enguany és de primer any –l'any passat competia en la categoria promeses– i per tant la posició aconseguida per ell encara té més mèrit.
A nivell d'equips, el CC Vila-seca va situar-se en la quarta posició dins de la classificació. D'altra banda, l'Alejandro segueix en aquesta temporada amb la bona ratxa de resultats aconseguits l'any passat, quan va proclamar-se campió de Catalunya, campió provincial, campió de la Copa Tarragona i campió de la Copa Catalunya de la seva categoria.

Actualment està situat en la primera posició de la Copa Tarragona i en la quarta posició de la classificació general de la Copa Catalana, tot i que ha participat en un cursa menys que la resta de corredors, ja que no hi va poder participar. Dins d'aquesta classificació, és el primer en la categoria de principants de primer any.

La competició no s'atura i aquest proper cap de setmana l'Alejandro Sánchez participarà en el campionat de Catalunya que es disputarà a Palafrugell. En aquest cas, la prova no és puntuable en cap classificació general, sinó que qui s'endugui la victòria serà el nou campió de Catalunya.

D'altra banda, el proper 19 de maig, es disputa una nova prova de la Copa Catalunya, la Cursa Infantil que es farà a Camarles. I el següent cap de setmana també hi haurà una nova competició, en aquest cas serà la segona cursa infantil del Campionat Provincial de Barcelona que tindrà lloc a Sant Joan Despí. La competició seguirà durant les següents setmanes dels mesos de juny, juliol i setembre.

Comenta aquest article