Atletisme

Nou medalles per als atletes locals en el Campionat de Catalunya de Tardor

21 atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en la jornada final d'aquest campionat que es va disputar aquest passat diumenge a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona

Noa Anton, la tercera per l'esquerra de la foto, en el moment de la sortida d'una de les curses | Miquel Merino

Diumenge passat es va disputar, a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona, la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Tardor. Aquesta jornada final estava reservada als 8 millors atletes de Catalunya de cada prova i categoria que s'havien classificat de les 4 jornades prèvies.
Amb aquest alt nivell d'exigència, van ser 21 els atletes del Club Atletisme Cambrils que lluitaven per a poder pujar al podi.
El seu rendiment va ser excel·lent, destacant les 5 medalles d'or, 2 d'argent i 2 de bronze assolides.

Els atletes que van pujar al podi van ser els següents :

Noa  Anton            Medalla d'or als 60 m. llisos S-12                            8"78
                                   Medalla d'or als 60 m. tanques S-12                     10"09
Dues noves medalles d'or, que junt amb les dues del mateix metall que va assolir al Campionat de Catalunya d'estiu, la confirmen com la millor velocista de Catalunya de la seva edat.

Clàudia Nolla

Clàudia Nolla        Medalla d'or als 300 m. tanques S-16                  52"33  MMP
A partir de mitja cursa va agafar un lleuger avantatge que va ser suficient com per a poder assolir el títol de campiona de Catalunya. És la seva primera medalla a nivell català.

Alba Guijarro

Alba  Guijarro         Medalla d'or al salt d’alçada S-12                       1.38m
Ha millorat la medalla de bronze que va assolir al Campionat d’estiu. Amb una marca molt semblant, el que demostra una regularitat amb un registre d’alt nivell tant català com estatal.

Dídac Llorente

Dídac  Llorente        Medalla d'or al salt d’alçada S-10                      1.25m
Al campionat d’estiu va ser sots-campió. Ara ha millorat una posició, pujant a la part més alta del podi.

Sofia Rubio

Sofia  Rubio               Medalla d'argent al salt d’alçada S-16              1.52m
Després d’un període d’inactivitat per motius de salut, s’ha retrobat amb un bon estat de forma que l’ha portat a guanyar una nova medalla.

Aleix Llaberia, el tercer per la dreta

Aleix  Llaberia          Medalla d'argent als 100 m. llisos S-16            11"86  MMP
Està millorant molt en l’apartat tècnic i físic. Fet que l’ha ajudat a millorar la seva marca personal i a poder pujar al segon calaix del podi d’un campionat català.

Martina Fernández

Martina Fernández    Medalla de bronze al salt d’alçada S-16          1.47m
La seva progressió ha estat excel·lent durant les dues darreres temporades. També va haver de superar una lesió i ara s’ha situat com una de les millors saltadores d’alçada de Catalunya.

Enzo Maté

Enzo Maté                    Medalla de bronze als 2.000 m. llisos S-12      7’48"59  MMP
Des del primer moment de la cursa es va situar en posicions capdavanteres i va haver de lluitar a l’esprint la medalla de bronze. La va assolir amb marca personal.

La resta d'atletes

La resta d'atletes també van tenir un bon rendiment:

Aina  Ferré              4a. classificada als 80 m. tanques S-14                     14"23
                                    6a. classificada al salt d’alçada S-14                           1.27m
Zoe Dorado              4a. classificada als 3.000 m. llisos S-14                    12’15"70
Lola de San José     4a. classificada al salt de llargada S-10                     3.15m MMP
Anna Duran             5a. classificada al llançament de martell S-14        26.36m
                                     7a. classificada al llançament de disc S-14               17.98m
Nora Barriola          5a. classificada als 60 m. tanques S-12                      10"63
                                     7a. classificada al salt d’alçada S-12                           1.15m
Daniel Cabau           5è. classificat al salt d’alçada S-10                              1.02m
                                      8è. classificat als 60 m. llisos S-10                            10"22
Aston Maté               5è. classificat als 1.000 m. llisos S-10                         3’54"13
                                      8è. classificat al llançament de pilota S-10              18.22m
Marta Domingo       5a. classificada al llançament de disc S-16              18.08m MMP
Paula Fernández     6a. classificada als 150 m. llisos S-14                         21"30 MMP
                                      7a. classificada als 80 m. llisos S-14                            11"39
Ana Fernández        6a. classificada als 100 m. tanques S-16                     18"29 MMP
Astrid González       6a. classificada al Triple salt S-16                                 8.97m MMP
Abril Blasco               6a. classificada als 600 m. llisos S-12                          2’06"28
Martina Gómez        8a. classificada als 60 m. llisos S-10                             10"21

MMP :  Millor Marca Personal

A destacar que, en la puntuació per clubs, el conjunt de nois i noies del Club Atletisme Cambrils van assolir la 10a posició d'un total de 50 clubs que hi van participar. Fa dos anys, en la 1a edició del Campionat de Catalunya de Tardor, van participar 12 atletes del club que van assolir 6 medalles. Diumenge van participar 21 atletes que van assolir 9 medalles. El salt quantitatiu i qualitatiu ha estat important.