Societat

Solidaritat

El Parc Samà acollirà un sopar benèfic per a la salut mental promogut pel Grup Mimara

En aquest sopar, que comptarà amb un sorteig benèfic, es recaptaran fons destinats a la Fundació La Marató de TV3

Per Lluís Rovira i Barenys

Marketa Stverakova i Sergio Martínez, ahir, a la presentació del sopar benèfic per la salut mental, al Parc Samà
Marketa Stverakova i Sergio Martínez, ahir, a la presentació del sopar benèfic per la salut mental, al Parc Samà | Lluís Rovira i Barenys

El Parc Samà acollirà, aquest proper divendres 12 de novembre, un sopar benèfic sota el nom #YouAreNotAlone i que servirà per recollir fons destinats a la Fundació La Marató de TV3, que aquest any se centra en la lluita per la salut mental. El sopar l'organitza el Grup Mimara i es compta amb una capacitat per a 200 comensals. El sopar estarà amenitzat amb música en directe i, a més, comptarà amb diferents sorpreses entre els quals hi haurà un sorteig benèfic que compta amb aportacions d'un bon grapat d'empreses i entitats. Qui estigui interessat encara pot adquirir tiquets pel sopar a través de la pàgina https://parcsama.es/mimara-sopar-benefic/ , al preu de 45 euros, dels que 15 euros es destinaran a la Marató de TV3. També es compta amb una fila 0 per tal que qui ho desitgi pugui fer una aportació econòmica.

Aquest sopar serà la segona activitat que el grup Mimara celebrarà el mateix dia 12 de novembre al Parc Samà i que s'engloba el el "Dia Mimara per la salut mental". La primera activitat serà pel matí d'aquest divendres 12 de novembre, i consistirà en una visita al matí al Parc Samà que estarà oberta a tots els treballadors, residents i familiars de les residències que conformen el Grup Mimara

Sergio Martínez (Grup Mimara): "Pot ser que aquesta sigui la propera pandèmia que patirà la gent"

La presentació del sopar benèfic es va fer ahir, a les mateixes instal·lacions del Parc Samà i va comptar amb la participació de Sergio Martínez, responsable de comunicació del Grup Mimara, i de Marketa Stverakova, directora del Parc. Sergio Martínez va destacar que aquest sopar significarà un dels grans events que es fa a la demarcació des de la pandèmia de la covid i va remarcar que la intenció de tot plegat és que "volem ajudar les persones que sofreixen les malalties mentals dia a dia. Pot ser que aquesta sigui la propera pandèmia que patirà la gent. A més, amb aquestes activitats apostem per donar visibilitat a aquesta problemàtica".

Marketa Stverakova, per la seva part, va explicar que l'empresa que gestiona les instal·lacions del Parc Samà té el propòsit d'acollir al menys un tipus d'activitat solidària a l'any, " a més, durant l'any deixem entrar gratuïtament a gent que té problemes, tant de tipus físic com econòmic". En aquest cas, Marketa va destacar que el Parc Samà fa la cessió del parc al Grup Mimara durant tot el dia.

Comenta aquest article