Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH perd a casa per la mínima davant el líder, el Calafell

El resultat va ser molt ajustat i el Calafell es va endur els tres punts del feu cambrilenc en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

Per Redacció

Pol Ortiz condueix la bola davant l'oposició dels jugadors del Calafell
Pol Ortiz condueix la bola davant l'oposició dels jugadors del Calafell | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei Patins                   Segons Catalana                 Grup 3A

Cambrils CH 3 - Club Patí Calafell 4

Derrota del Cambrils CH davant el Calafell, el líder del grup amb cinc partits jugats i cinc victòries, en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports. El Cambrils va anar per darrere la major part del partit i tot i fer mèrits per aconseguir un millor resultat, la falta d’encert els va fer perdre de nou tres punts que els allunya del liderat i els fa baixar a la 3a posició.

El Calafell es va avançar en el marcador amb un potent xut des de mitja pista que va entrar per l’escaire. Un minut més tard l’equip local feia una bona combinació en un atac en defensa formada i Roger posava les taules al marcador. Quan semblava que el Cambrils s’havia fer amo del partit, una jugada de dos contra u del Calafell va suposar l’1-2. A falta de 17:40 per acabar el partit el Calafell allargava distàncies, aprofitant un rebot que caçava un jugador que estava dins de l'àrea.

Quan faltaven 8 minuts per acabar el partit, una contra del Cambrils va acabar amb un xut creuat de Pol que va significar el 2-3. Poc després, un error en la pressió del Cambrils va provocar un u contra el porter que Aleix va aturar. Al treure la bola, va anar a parar a un jugador del Calafell que estava dins l’àrea i que no va desaprofitar l’ocasió de marcar el 2-4 a 4 minuts pel final. El Cambrils va pressionar fins el final i va disposar de molt bones ocasions però no va ser fins a falta de 4 segons per acabar el partit que Jordi li donava una passada al segon pal a Pol, que feia el definitiu 3 a 4 a falta de 4 segons per acabar el partit.

La setmana que ve hi ha un partit molt important a casa contra el Riudoms. En cas de guanyar-lo el Cambrils seguiria posant pressió als de dalt, però un mal resultat els podria posar a l’avant-penúltima posició, ja que la lliga, ara per ara, està molt ajustada.

Comenta aquest article