Informació general

ÚLTIMA HORA: El Ministeri de Foment atura les obres de l'N-340 a l'alçada del Dorado

Per Lluís Rovira i Barenys



Aquest matí els veïns havien penjat la pancarta al costat de les obres
La pressió veïnal ha fet el seu efecte. Avui, a mig matí, les màquines que treballaven al tram de l'N-340 proper a l'accés al Dorado han rebut les ordres d'aturar-se per part de la Subdelegació del Govern. Els operaris han tret les màquines i han marxat.

Aquest mateix matí un grup de veïns afectats per aquestes obres s'havien congregat al costat de la carretera i havien col·locat una pancarta en què s'hi llegia "Foment = Abús". Abans, els veïns ja havien fet treure un camió que pertanyia a l'empresa que feia les obres i que envaïa sense permís una finca propera.

Els veïns continuen a l'espera d'una solució, ja que amb les obres que s'han fet fins ara ja s'ha fet impracticable l'antic accés.

Obres iniciades el passat dilluns

Aquestes obres es van iniciar el passat dilluns. Durant aquests dies els veïns usuaris del camí que porta a la zona agrícola que hi ha al damunt de la urbanització del Dorado han mostrat les seves queixes, ja que amb les obres s'ha anul·lat l'antic accés lateral que, abans que fessin el carril central a l'N-340 per accedir a les urbanitzacions del Dorado i Marcambrils, era utilitzat pels vehicles que des del nucli urbà de Cambrils es dirigien cap a aquestes urbanitzacions. Aquest carril evitava que els vehicles que es dirigien cap al camí agrícola haguessin de fer un gir brusc al mig de l'N-340 en un punt força perillós, ja que poc abans hi ha un canvi de rasant i els vehicles circulen a gran velocitat. A més, cal tenir en compte que l'any vinent l'N-340 quedarà desviada cap a la nova variant que s'està construint a hores d'ara.

Comenta aquest article