Informació general

Instal·lacions nàutiques

El Club Nàutic Cambrils reprendrà les obres del nou edifici del Barlovento i de la seva Escola de Vela

Amb les obres es modificarà l’entrada del varador i l’ampliació de la dàrsena esportiva, representant una millora integral de l’espai i serveis als usuaris, a més de renovar la fisonomia del Club Nàutic

Per Redacció

Vista aèria del Club Nàutic, l'octubre de 2018
Vista aèria del Club Nàutic, l'octubre de 2018 | Cedida

Un cop passat l'estiu, el Club Nàutic Cambrils reprendrà els seus projectes pendents. Entre aquests hi ha el nou edifici del Barlovento i l'Escola de Vela –que comptarà amb espais exclusius per als socis–, així com els treballs per modificar l’entrada del varador i l’ampliació de la dàrsena esportiva. Les obres suposaran una millora integral de l’espai i serveis als usuaris, a més de renovar la fisonomia del Club Nàutic.

Pel que fa a la temporada d'estiu, l'entitat l'ha tancat fent un balanç molt positiu de totes les activitats que s’han pogut dur a terme. Aquest estiu de 2021, el Club ha reprès pràcticament el ritme habitual després de l’aturada de la passada temporada degut a la situació generada per la pandèmia. En els darrers mesos s'han implantat nous protocols de revisió diària de les instal·lacions, els treballs de neteja i manteniment realitzats. En els mesos de més activitat s'han doblat també els torns de neteja de banys i dutxes. Així mateix, s'ha incrementat la vigilància de les instal·lacions per millorar la seguretat dels socis i usuaris. El Club ha viscut un estiu de molta activitat en el qual s’ha pogut gaudir de nous equipaments i serveis millorats arran de les obres executades el passat hivern com l’edifici de marineria i els lavabos de Llevant. A més, s’ha pogut disposar de serveis com el nou Restaurant o la Base Nàutica, que han reprès l’activitat.

Per altra banda l’activitat social s’ha pogut recuperar també en bona mesura. El Sopar Social que va reunir un nodrit grup de socis i sòcies va ser el millor colofó per la temporada d’estiu després que l’any passat no fos possible celebrar-lo per seguretat. El CNCB també ha estat escenari també d’esdeveniments esportius i de jornades importantíssimes com la travessia solidària ‘Connecta’t per l’ELA’ que, de la mà del grup de nedadors i nedadores Malats d’Aigua, va aconseguir que es recaptessin prop de 7.000 euros per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. 

Comenta aquest article