Informació general

Concentració

Ambient d'hivern a la primera concentració del mes de novembre de les Àvies i Avis

El col·ectiu cambrilenc ha enviat un escrit al col·lectiu Enriqueta Gallinat de Barcelona en motiu del quart aniversari de mobilitzacions d'aquest col·lectiu

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Els diferents grups que hi ha al país i que persisteixen en les concentracions periòdiques per reclamar la llibertat, l'amnistia i la fi de la repressió estan complint els quatre anys de mobilitzacions continuades. El portaveu del col·lectiu local de les Àvies i Avis per la llibertat va comunicar, ahir a la concentració de la plaça de la Vila, que des del col·lectiu Enriqueta Gallinat de Barcelona els havien demanat un escrit en motiu de la celebració del quart aniversari de les concentracions que celebren cada divendres. En la concentració de demà 5 de novembre es donarà compte d'aquest escrit lliurat per les Àvies i Avis cambrilencs així com dels de la resta de col·lectius que persisteixen en la reivindicació continuada i periòdica. L'escrit de les Àvies i Avis de Cambrils explica quan van començar, les dues concentracions que actualment es porten a terme, a la vila i al port i també el canvi de nom respecte al principi i el perquè de la lluita que mantenen.

D'altra banda també es va donar un avís de solidaritat per la recollida de roba pel camp de refugiats de Malakasa (Grècia). Es demana roba de portar: samarretes, jerseis, camises, pantalons, guants, bufandes, gorres, roba interior,... així com articles d'higiene personal: gel, raspalls i dentífrics. La recollida d'aquests objectes es farà del 8 a l'11 de novembre i qui estigui interessat en aportar material ho pot fer posant-se en contacte a través del telèfon 637561729 (Rosa).

Primera concentració amb ambient d'hivern

La d'ahir va ser la primera concentració setmanal amb ambient hivernal i la primera del mes de novembre. El vent fred, sumat amb dos dels bars de la plaça tancats i la pràcticament absència de visitants va donar un caire molt més recollit a la trobada dels dimecres. Les Àvies i Avis van entonar els Segadors al que van seguir càntics i proclames i es va tancar l'acte amb el cant dels Segadors.

 

Comenta aquest article