Informació general

Turisme

Les reserves del turisme britànic per a l'estiu que ve a la Costa Daurada van «a bon ritme»

Es preveu una ruta aèria entre Bristol i Reus operativa entre abril i octubre del 2022

Per ACN

Imatge de gent passejant pel passeig marítim del port, a finals d'aquest passat mes d'agost
Imatge de gent passejant pel passeig marítim del port, a finals d'aquest passat mes d'agost | Lluís Rovira i Barenys
Les reserves del mercat britànic per a l'estiu vinent a la Costa Daurada van "a bon ritme" segons els touroperadors que participen en la World Travel Market de Londres. Es preveu una nova ruta aèria entre Bristol i Reus que estarà operativa entre els mesos d'abril i octubre del 2022. Els municipis de la Costa Daurada, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, es promocionen conjuntament a la fira amb l'objectiu de rellançar la destinació al mercat britànic, un dels mercats internacionals estratègics de la destinació, greument afectat per les restriccions de la pandèmia.
 
La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, manté reunions amb diversos turoperadors, agències de viatge i companyies aèries en la World Travel Market de Londres, una de les fires professionals del sector turístic més important del món, que acaba aquest dimecres. Els contactes revelen "cert optimisme" per reactivar el mercat britànic, sempre que les restriccions de la covid ho permetin. El Patronat ha fet valer que la Costa Daurada està preparada des del punt de vista sanitari, d'infraestructures i d'equipaments.

La Costa Daurada disposa d'un espai propi dins l'estand que l'Agència Catalana de Turisme a la fira i aplega els patronats i oficines de Turisme de Cambrils, Cunit, Salou, Tarragona, El Vendrell, Vila-seca-La Pineda, PortAventura World, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, l'Associació d'Apartaments de la Costa Daurada, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada, l'Associació hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda i l'Estació Nàutica de la Costa Daurada.

 

Comenta aquest article