Informació general

Entitats

El Departament de Participació Ciutadana programa noves sessions formatives per a entitats

Per Redacció

Cartell dels cursos formatius adreçats a entitats
Cartell dels cursos formatius adreçats a entitats | Cedida

El Departament de Participació Ciutadana ha programat dues noves sessions formatives per entitats aquest novembre, després de l’èxit de les sis formacions realitzades la passada primavera. D’aquesta manera, es consolida el programa formatiu ofert a partir de les demandes de les pròpies associacions recollides en una enquesta. Les sessions online, que s’oferiran via Zoom, es duran a terme els dimecres 10 i 24 de novembre de 18.30 a 20h i serviran per millorar les competències digitals de les entitats i la comunicació de la seva gestió. L’objectiu de la primera sessió és que les entitats aprenguin a dissenyar materials de comunicació atractius amb el programa Canva, mentre que la segona sessió pretén fer una mirada a diferents eines digitals que cal conèixer i treure'n profit per poder fer formularis d’inscripcions, buscar imatges, guardar i compartir documents o editar vídeos curts. 

Cursos de nivell bàsic de gestió

Aquests cursos es plantegen a nivell bàsic de la gestió quotidiana de les entitats de Cambrils que van respondre el qüestionari de necessitats post-Covid, i que amb perfils sovint molt voluntariosos i  amb una determinada edat generacional cal estar al dia de les noves eines que ofereix la digitalització de les associacions. Les inscripcions les formacions són gratuïtes i es poden realitzar a través del correu electrònic iborras@causes.cat. Les persones que vulguin més informació es poden dirigir a Participació Ciutadana escrivint a participacio@cambrils.cat o trucant al 977794579 (extensió 2117).  

El regidor de Participació Ciutadana, Juan Carlos Romera, ha afirmat que l’actualització constant en temes de digitalització és avui dia imprescindible perquè les entitats duguin a terme els seus projectes col·lectius. "L’administració s’ha de transformar cap a oferir serveis digitals de qualitat i eficàcia, i les entitats també han de fer aquest pas", ha afirmat. El regidor ha explicat que moltes ja incorporen perfils de membres amb expertesa en aquest àmbits, però cal els coneixements bàsics d’aquestes eines arribin a tothom. 

Comenta aquest article