Informació general

Controls policials

La Policia Local denuncia diversos conductors per donar positiu en el control de drogues i conduir sense el permís correcte

Per Redacció

Aquest passat cap de setmana, la Policia Local va realitzar diferents controls
Aquest passat cap de setmana, la Policia Local va realitzar diferents controls | Cedida (Twitter Policia Local)
Durant aquest passat cap de setmana, la Policia Local va realitzar diversos controls a diferents punts del municipi. El passat dissabte 30 d'octubre al migdia, en un control d'accés als barris de la Parellada i de l'Eixample van denunciar un conductor de 42 anys per conduir sense el permís de conduir correcte i també van denunciar un altre conductor de 36 anys per circular amb un permís de Suïssa suspès i donar positiu en el control de drogues. També es van localitzar substàncies estupefaents a l'interior del vehicle.
 
Per altra banda, el passat divendres 29 d'octubre al matí, en un servei de vigilància als accessos de l'Eixample Vila i de la Parellada, els agents van denunciar un conductor de 31 anys sense permís de conduir correcte i que va donar positiu en cocaïna. Aquest conductor també amagava cànnabis a la zona del motor del vehicle. Els agents van instruir diligències i van intervenir el vehicle.
 
 
 
 

Comenta aquest article