Esports

Judo

Els cambrilencs David Sevilla i Iker Triviño, medalles de bronze al Campionat de Catalunya Infantil de Judo

Els dos judokes, juntament amb Jaume Coll, hi van participar com a representants del Club Escola de Judo Dojo Cambrils

Per Miquel A. Díaz

Iker Triviño, el primer per l'esquerra, al pòdium del Campionat de Catalunya Infantil de Judo
Iker Triviño, el primer per l'esquerra, al pòdium del Campionat de Catalunya Infantil de Judo | Cedida
Prop de 200 esportistes provinents dels clubs de judo d'arreu de Catalunya es van congregar el dissabte 23 d'octubre al CEM Mundet de Barcelona per disputar el Campionat de Catalunya Infantil de judo. Tres judokes del Club Escola de Judo Dojo Cambrils van participaren aquesta competició, la més important de la temporada, aconseguint 2 podis. Els resultats d'aquest Campionat, a més, servia per definir els esportistes que competiran al Campionat d'Espanya Infantil que es celebrarà a Madrid els pròxims dies 3 i 4 de desembre. 
 
Els representants locals van ser David Sevilla Crispi, al pes de -46 kg. David havia competit tota la temporada al pes de -42 kg, sent el numero 1 d'aquest pes, però en aquesta ocasió va tenir que canviar al pes superior degut al creixement i llavors no va poder arrossegar tots els punts de la seva lligueta de 42 kg.
David va disputar la competició al pes de 46 kg. Tot i pesar 43 kg i la seva competició va estar marcada per la diferència de pes d'ell amb els seus contrincants. Va disputar 4 combats guanyant-ne 3 i perdent-ne 1, i va marcar varis "ippon" puntuació màxima molt espectacular. En el seu debut al nou pes va assolir la medalla de bronze, aconseguint situar-se entre els 4 millors judokes de Catalunya al nou pes.
 
Al pes de - 60 kg. Van competir els judokes del club cambrilenc Jaume Coll i Iker Triviño. Jaume va sortir molt nerviós al seu primer combat, i els nervis el van ofuscar sense poder lluitar en bones condicions. Finalment va ser immobilitzat pel seu adversari perdent el combat i totes les possibilitats de seguir lluitant ja que va quedar eliminat.
 
Per la seva part, Iker Triviño també al pes de - 60 kg, va sortir molt concentrat a la seva competició tot el contrari que Jaume Coll. Va disputar un total de 5 combats; en va guanyar 4 i en va perdre 1. Aquest resultat li va donar també la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de judo.
 
Tot i no haver pogut assolit la classificació pel campionat d'Espanya, des del club local s'ha fet un balanç molt positiu pel fet de tenir 2 judokes infantils de primer any, dels petits de la categoria, al podi del Campionat de Catalunya, el que demostra el bon nivell dels judokes cambrilencs al circuit català.
David Sevilla, el segon per la dreta, amb la seva medalla de bronze / Foto: cedida

 

 
 

Comenta aquest article