Futbol

El Marina Cambrils es retroba amb la victòria golejant el Montbrió

Partit entre el Marina Cambrils i el Montbrió, disputat dissabte a la tarda
Partit entre el Marina Cambrils i el Montbrió, disputat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol       Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 6 - Montbrió 1

Aquest passat dissabte a la tarda, el Marina Cambrils es va retrobar amb la victòria després de tres derrotes consecutives i un empat. Ho va fer a casa en un partit contra el cuer del grup –el Montbrió– que encara no ha puntuat en el que portem de temporada. No obstant això, en el minut 2, els visitants s'avançaven en el marcador. Aquest avantatge va durar pràcticament mitja hora quan va arribar l'empat dels cambrilencs després que Aneudy Silverio anotés un penal a favor. Només cinc minuts després, Boujemaa capgirava el marcador marcant el segon penal que xiulava l'àrbitre per als cambrilencs. Amb el resultat a favor, el Marina va aprofitar les bones sensacions per encarrilar el partit abans del descans marcant dos gols més: Elarnouk feia el tercer en el minut 36 i en el minut 39 Taounza anotava el 4 a 1. En la represa, els montbrionencs no van inquietar massa la porteria local, mentre que els cambrilencs van saber mantenir l'avantatge i ampliar-lo en la recta final del partit. El cinquè del Marina arribava en el minut 77 a càrrec de Jefferson i finalment, Saliu feia el sisè en el minut 86.

Amb aquesta victòria, el Marina Cambrils se situa en la novena posició del grup. El proper cap de setmana es desplaçarà al camp del Porrera, penúltim classificat amb només un punt sumat.