Informació general

L'Ajuntament efectua una primera reforma en la senyalització i ordenació circulatòria a l'avinguda de la Diputació

Per Redacció



En aquest tram s'ha creat un nou carril de circulació amb la supressió de les zones d'estacionament
Aquesta setmana l'Ajuntament de Cambrils ha efectuat la primera reforma en la senyalització i ordenació circulatòria a l'avinguda de la Diputació a la intersecció amb l'avinguda de Mas Clariana, des que el passat mes de gener assumís la titularitat d'aquesta via.

La Policia Local i el seu equip de senyalització han efectuat una sèrie de canvis en aquesta via per tal d'ampliar la capacitat circulatòria en aquest tram, ja que en els dies de major densitat circulatòria es produïen col·lapses circulatoris, sobretot en el carril procedent de Salou en sentit cap al port de Cambrils.

S'han creat dos carrils de circulació en lloc de l'únic que hi havia fins ara en sentit Salou. Aquest segon carril s'ha creat amb l'eliminació de 6 places d'estacionament i desplaçant la parada de l'autobús a uns 100 metres. Amb aquesta mesura s'ha incrementat la capacitat del pas de vehicles en la fase verda dels semàfors passant de 17 a 32 vehicles.

També s'ha creat un nou pas de vianants a l'alçada del passatge que comunica la benzinera de Vilafortuny i la platja del Cap de Sant Pere, ja que s'havia detectat que aquesta zona era un punt perillós a l'hora de creuar la calçada.

Comenta aquest article